• Acasa
  • Retete culinare
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
Bucatarie Traditionala Retete Culinare

Navigare

  • Acasa
  • Retete culinare
    • Bucatarii
      • Romaneasca
      • Italiana
      • Frantuzeasca
      • Englezeasca
      • Cehoslovaca
      • Greceasca
      • Chinezeasca
      • Japoneza
    • Tipuri De Retete
      • Gustari
      • Salate
      • Conserve
      • Ciorbe
      • Sosuri
      • Supe Crema
      • Preparate din carne
      • Preparate pe baza de legume
      • Preparate din peste
      • Preparate din oua
      • Fripturi
    • Feluri
      • Aperitive
      • Bauturi
      • Ciorbe, Supe si Borsuri
      • Deserturi
      • Feluri Principale
      • Garnituri
      • Mic Dejunuri
      • Salate
    • Dificultate
      • Avansat
      • Incepator
      • Mediu
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”

Retete culinare

  • Portii : 6-8
  • Timp de gatit : 15 Min

Muschi de vita cu sos verde

  • Portii : 6
  • Timp de gatit : 40 Min

Au Vin Coq (Cocovan)

  • Yield : 100%
  • Portii : 8
  • Timp de gatit : 30 Min

Supă cremă de roșii și legume cu crutoane

  • Yield : 100%
  • Portii : 10

Gulaș

  • Portii : 8
  • Timp de gatit : 40 Min

Drob de miel

  • Yield : 100%
  • Portii : 4

Clătite umplute, la cuptor

  • Portii : 4

Fripturi de porc cu sos unguresc de ardei...

  • Yield : foarte bun
  • Portii : 12
  • Timp de gatit : 30 Min

Tort cu fructe

  • Portii : 12
  • Timp de gatit : 15 Min

Papanasi prajiti

  • Portii : 10
  • Timp de gatit : 1 Min

Bulette cu mar si scortisoara

Blat simplu de tort – reteta de baza

Placinta cu visine

Ecler cu crema de vanilie

Rulouri cu frisca

Foitaj (aluat frantuzesc) de baza

Tarte cu capsune, zmeura sau cu fragi

Cozonac (pasca) cu branza de vaci

Cozonac moldovenesc

Cozonac cu miez de nuca

Aluat dospit cu drojdie de bere

  • Portii : 6 portii

Pulpa de vitel cu sos de smantana

Carnati macelaresti de Burdujeni

Invartita moldoveneasca cu nuci

Trandafiri moldovenesti

1 2 … 10 Urmatorul →

Articole recente

  • Torturi si componente pentru torturi
  • Topirea slaninii
  • Sararea, saramurarea si afumarea suncilor
  • Afumatorie

Ingrediente

apa ardei gras boia de ardei bors branza de vaci bulion de rosii carne de porc carne de vita cartofi ceapa cimbru ciuperci faina fasole verde foi de dafin lamaie lapte leustean maioneza marar morcovi mustar orez otet oua pastarnac patrunjel patrunjel (frunze) patrunjel (radacina) piper praz rosii sare slaninuta smantana suc de lamaie telina ulei unt untura usturoi varza vin zahar zahar pudra

Pagini

  • Acasa
  • Adauga retete
  • Blog
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”
  • Contact
  • Retete culinare
  • Termeni si conditii

Retete Recente

  • Muschi de vita cu sos verde
    Muschi de vita cu...
  • Au Vin Coq (Cocovan)
    Au Vin Coq (Cocovan)
  • Supă cremă de roșii și legume cu crutoane
    Supă cremă de roșii...

Retete Populare

  • Caltabosi calzi in zeama lor
    Caltabosi calzi in zeama...
  • Ciorba de burta ca la Babadag
    Ciorba de burta ca...
  • Budinca de cartofi cu branza de vaci
    Budinca de cartofi cu...

Subscribe / Connect

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi actualizari.

© 2023 Bucatarie Traditionala Retete Culinare. Toate drepturile rezervate.


Designed by OC Synertek