Regulament concurs „Reteta lunii”

 

1. ORGANIZATORUL

ORGANIZATORUL concursului  este site-ul www.bucatarietraditionala.ro . ORGANIZATORUL va derula concursurile pe baza prezentului regulament, intocmit in conformitate cu legislatia in vigoare si care este obligatoriu pentru toti participantii.

2. DURATA CONCURSURILOR SI ARIA DE DESFASURARE

Concursul „Reteta lunii”, de pe site-ul www.bucatarietraditionala.ro se desfasoara in perioada 01.02.2015 – 28.02.2015.

3. PARTICIPANTI SI MOD DE DESFASURARE

Oricare vizitator, utilizator al site-ului www.bucatarietraditionala.ro  poate participa la acest concurs, insa pentru a fi eligibili pentru premiu, participantii trebuie sa aiba varsta minima de 18 ani.

Nu au dreptul de participare prin prezentul regulament, angajații, precum și a familiilor lor imediate (părinți, copii, frați, soț) sau membri ai aceleiași gospodării. In cazul in care se constata incalcarea acestei prevederi, site-ul www.bucatarietraditionala.ro isi rezerva dreptul de a retrage premiul castigat atribuit. Bunul si/sau obiectul respectiv va fi reportat pentru un concurs ulterior.

Participantii la acest concurs trebuie sa intre in contul personal de pe www.bucatarietraditionala.ro (daca nu au cont, sunt invitati sa-si creeze unul), sa se asigure ca toate campurile formularului din profil sunt completate (numele, prenumele, e-mailul, telefonul, sexul, localitatea <- acestea sunt detaliile care ajuta la identificarea castigatorului si contactarea acestuia), sa participe la concurs postand o reteta culinara pe site si sa fie de acord cu regulamentul concursului.

Castigatorul va fi ales cu ajutorul site-ului www.random.org

Numele castigatorului/ castigatorilor va/vor fi publicat/e pe site-ul www.bucatarietraditionala.ro si pagina de Facebook https://www.facebook.com/BucatarieTraditionala  in decurs de 10 zile de la extragere.

Extragerea va fi efectuata pe data de 28.02.2015, daca in concurs vor fi inscrisi minim 15 participanti.

Criteriile de jurizare sunt:

– Retetele propuse vor fi publicate pe site si trebuie sa fie originale, sa fie creatia proprie a participantilor. Se vor exclude din concurs retetele care nu indeplinesc conditiile. Site-ul www.bucatarietraditionala.ro  nu raspunde de originalitatea retetelor inscrise in concurs, aceasta calitate putand fi contestata de public in termen de 5 zile calendaristice de la declararea retetei castigatoare. Contestarea se poate face numai prin e-mail, la adresa bucatarietraditionala@gmail.com si trebuie sa mentioneze link-ul catre reteta contestata si link catre posibila sursa de informare de pe care a fost copiata respectiva reteta. In cazul in care o reteta nu a fost contestata sub aspectul originalitatii in acest interval, aceasta va fi considerata originala.

– Retetele propuse trebuie sa implice preparare termica.

– Retetele propuse trebuie sa fie complexe.

– Retetele propuse trebuie sa reprezinte un mix de ingrediente interesante si pricepere.

– Retetele propuse trebuie sa contina 1-3 poze ( poza generala / sectiune /preparare).

– Dimensiunea minima poze acceptate este minim 500 pixeli latime.

 

4. PREMIILE CONCURSURILOR

Premiile concursului desfasurat pe site-ul www.bucatarietraditionala.ro sunt in numar de 3 si vor fi publicate pe sit-ul www.bucatarietraditionala.ro in fiecare luna. Ele (premiile) castigate vor fi livrate doar in Romania, castigatorii care domiciliaza in afara tarii, vor fi rugati sa ne ofere o adresa de livrare locala si nu pot fi schimbate pentru contravaloarea lor in bani.

5. RIDICAREA PREMIILOR CASTIGATE

Castigatorii isi vor revendica premiile, in termen de 30 zile de la publicarea numelor castigatorilor pe www.bucatarietraditionala.ro trimitand un e-mail pe adresa bucatarietraditonala@gmail.com .

Castigatorul va primi premiul la domiciliu, livrarea fiind asigurata de catre situ-ul www.bucatarietraditionala.ro.

6. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

In conformitate cu prevederile Legii 677/2001 privind protectia datelor personale, organizatorul isi asuma obligatia de a nu face disponibile catre terti in niciun fel datele personale ale participantilor fara acceptul acestora, dat in conditiile legii. Organizatorul nu-si asuma niciun fel de raspundere in cazul in care participantii isi trimit datele personale in mod eronat. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si Legii nr. 365/2002 privitoare la protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, situ-ul www.bucatarietraditionala.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta datele personale ale participantilor la concursuri. Scopul colectarii datelor este informarea participantilor si asigurarea datelor pentru serviciile proprii de marketing si publicitate. Pentru participarea la aceste concursuri este necesar ca cititorii sa furnizeze datele solicitate, acestea fiind necesare identificarii lor in caz de obtinere a unuia dintre premiile stabilite. Refuzul lor de a le furniza nu se conformeaza cerintelor regulamentului concursului si determina astfel anularea dreptului de a intra in posesia premiilor. Participantii la concurs, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14) si dreptul la opozitie (art. 15).

7. RASPUNDEREA ORGANIZATORILOR

1. Organizatorul nu-si asuma nicio raspundere in cazul in care, din motive independente de vointa sa, nu intra in posesia retetelor propuse pentru  concurs. 2. Prezentul regulament poate fi completat si modificat unilateral, in mod justificat, de catre organizator si va intra in vigoare numai dupa publicarea pe site-ul www.bucatarietraditionala.ro. Orice modificare a regulamentului nu va afecta concursurile din lunile anterioare celei in care este publicata. 3. Impozite si taxe: Conform art. 77 alin. (1) din Codul Fiscal, veniturile sub forma de premii se impun, prin retinerea la sursa, cu o cota de 16% aplicata asupra venitului net realizat din fiecare premiu. Venitul net este definit, conform art. 76 din Codul Fiscal, ca fiind diferenta dintre venitul din premii si suma reprezentand venit neimpozabil. Conform aceluiasi art. 77 alin (4) din Codul Fiscal, nu sunt impozabile veniturile obtinute din premii, in bani si/sau in natura, sub valoarea sumei neimpozabile stabilita in suma de 600 lei, realizate de contribuabil pentru fiecare premiu castigat. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile, dupa intrarea acestora in proprietatea participantilor-castigatori cad in sarcina exclusiva a castigatorilor.

8. REGULAMENTUL OFICIAL

Acest regulament prezinta conditiile in care utilizatorii si vizitatorii site-ului www.bucatarietraditionala.ro pot castiga unul sau mai multe dintre premiile acordate de ORGANIZATOR. Participarea la aceste concursuri inseamna aderarea neconditionata si irevocabila la termenii acestui regulament.