Termeni si conditii

BucatarieTraditionala.ro ofera acces liber la continutul portalului pentru toti vizitatorii sai, dar pentru a accesa anumite servicii ale portalului este nevoie sa te inregistrezi pe site si sa devii astfel membru BucatarieTraditionala.ro.

Inregistrarea in calitate de membru iti permite sa accesezi anumite servicii care nu sunt la dispozitia vizitatorilor.

Dreptul de copyright pentru toate informatiile existente pe acest site sunt detinute de BucatarieTraditionala.ro sau de clientii sai. Accesul neautorizat, distribuirea, reproducerea, copierea, retransmiterea, publicarea, vanzarea, exploatarea (comerciala sau de alta natura) a continutului de pe BucatarieTraditionala.ro fara permisiunea prealabila a BucatarieTraditionala.ro este strict interzisa.

BucatarieTraditionala.ro isi rezerva dreptul de a stoca datele personale ale celor care viziteaza portalul si care isi exprima acordul de a furniza datele personale.

Orice informatii furnizate de catre dumneavoastra sau adunate de BucatarieTraditionala.ro, sau parti terte, in timpul oricarei vizite pe portal, vor respecta politica de confidentialitate a datelor cu caracter confidential.

BucatarieTraditionala.ro isi rezerva dreptul de a va suspenda calitatea de membru al portalului si accesul la orice continut, servicii, produse digitale, in cazul in care ati furnizat informatii false, care induc in eroare sau prejudiciaza alte parti.

Fiecare membru BucatarieTraditionala.ro este responsabil de pastrarea confidentialitatii informatiilor si parolei cu care se inregistreaza pe site. In cazul in care observati utilizarea neautorizata a contului de pe BucatarieTraditionala.ro va rugam sa ne anuntati.

Utlizatorii sunt singurii responsabili de continutul propriu generat pe site si de interactiunea cu ceilalti membri ai comunitatii. Pentru orice conflict intre membrii portalului, BucatarieTraditionala.ro nu isi asuma responsabilitatea de a modera, dar membrii vor fi avertizati de catre administratorii portalului.

BucatarieTraditionala.ro isi rezerva dreptul de a modifica periodic Termenii si conditiile de utilizare a siteului..De fiecare data cand utilizati BucatarieTraditionala.ro se considera ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare si cu modificarile ulterioare.

Modificarile facute ulterior va vor fi aduse la cunostinta pe adresa de mail furnizata la inregistrarea pe site.

Este strict interzis sa folositi sau sa contactati BucatarieTraditionala.ro in scopul distrugerii sau alterarii portalului, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui BucatarieTraditionala.ro sau clientii sai, produsele, serviciile .
Nici un mail nesolicitat nu poate fi trimis catre acest site sau prin acest site.

Daca considerati ca orice material de pe BucatarieTraditionala.ro incalca drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii, astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

Folosirea site-ului BucatarieTraditionala.ro se face sub autoritatea acestor reguli si in termenii si conditiile enuntate, pe care fiecare utilizator le accepta.