• Acasa
  • Retete culinare
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
Bucatarie Traditionala Retete Culinare

Navigare

  • Acasa
  • Retete culinare
    • Bucatarii
      • Romaneasca
      • Italiana
      • Frantuzeasca
      • Englezeasca
      • Cehoslovaca
      • Greceasca
      • Chinezeasca
      • Japoneza
    • Tipuri De Retete
      • Gustari
      • Salate
      • Conserve
      • Ciorbe
      • Sosuri
      • Supe Crema
      • Preparate din carne
      • Preparate pe baza de legume
      • Preparate din peste
      • Preparate din oua
      • Fripturi
    • Feluri
      • Aperitive
      • Bauturi
      • Ciorbe, Supe si Borsuri
      • Deserturi
      • Feluri Principale
      • Garnituri
      • Mic Dejunuri
      • Salate
    • Dificultate
      • Avansat
      • Incepator
      • Mediu
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”

telina

ardei umpluti cu zarzavat in otet2

Ardei umpluti cu zarzavat in otet

  • Portii : 6
ciorba taraneasca de vita

Ciorba taraneasca de vacuta

  • Portii : 6
ciorba de potroace

Ciorba de potroace

  • Portii : 6
slanina afumata cu varza ca la Huedin

Slanina afumata cu varza ca la Huedin

  • Portii : 6
ciorba de burta1

Ciorba moldoveneasca de burta

  • Portii : 6
tocanita de burta

Tocanita de burta

  • Portii : 6
supa de rosii cu orez si branza

Supa de rosii cu orez si branza

  • Portii : 6
ciorba de iepure11

Ciorba de iepure

  • Portii : 6
Ciorba de cartofi cu lapte batut

Ciorba de cartofi cu lapte batut

  • Portii : 6
supa de carne cu castraveti1

Supa rece de carne cu castraveti cruzi

  • Randament : 6 portii
  • Portii : 6
Supa crema de fasole boabe

Supa crema de fasole boabe

  • Randament : 6 portii
  • Portii : 6
Supa crema de legume si zarzavat

Supa crema de legume si zarzavat

  • Randament : 10 portii
  • Portii : 10
gogosarii

Gogosari umpluti cu salata de cruditati

  • Randament : 3 kg
bait

Bait

  • Portii : 6
salata cehoslovaca de carne1

Salata cehoslovaca de carne

  • Randament : 6 portii
  • Portii : 6
ciorbadeburta

Ciorba de burta ca la Babadag

  • Randament : 6 portii
  • Portii : 6
bors de vacuta

Bors de vacuta

  • Randament : 6 portii
  • Portii : 6
bors de peste 271

Bors de peste

  • Randament : 6 portii
  • Portii : 6
bors de perisoare1

Bors de perisoare

  • Randament : 6 portii
  • Portii : 6
bors de dovleci cu carne

Bors de dovlecei cu carne

  • Portii : 6
salata de legume

Salata de legume

salata waldorf

Salata Waldorf

  • Portii : 6
supa crema de praz

Supa crema de praz

  • Portii : 6
supa crema de telina

Supa crema de telina

1 2 Urmatorul →

Articole recente

  • Torturi si componente pentru torturi
  • Topirea slaninii
  • Sararea, saramurarea si afumarea suncilor
  • Afumatorie

Ingrediente

apa ardei gras boia de ardei bors branza de vaci bulion de rosii carne de porc carne de vita cartofi ceapa cimbru ciuperci faina fasole verde foi de dafin lamaie lapte leustean maioneza marar morcovi mustar orez otet oua pastarnac patrunjel patrunjel (frunze) patrunjel (radacina) piper praz rosii sare slaninuta smantana suc de lamaie telina ulei unt untura usturoi varza vin zahar zahar pudra

Pagini

  • Acasa
  • Adauga retete
  • Blog
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”
  • Contact
  • Retete culinare
  • Termeni si conditii

Retete Recente

  • Muschi de vita cu sos verde
    Muschi de vita cu...
  • Au Vin Coq (Cocovan)
    Au Vin Coq (Cocovan)
  • Supă cremă de roșii și legume cu crutoane
    Supă cremă de roșii...

Retete Populare

  • Caltabosi calzi in zeama lor
    Caltabosi calzi in zeama...
  • Ciorba de burta ca la Babadag
    Ciorba de burta ca...
  • Budinca de cartofi cu branza de vaci
    Budinca de cartofi cu...

Subscribe / Connect

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi actualizari.

© 2023 Bucatarie Traditionala Retete Culinare. Toate drepturile rezervate.


Designed by OC Synertek