• Acasa
  • Retete culinare
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
Bucatarie Traditionala Retete Culinare

Navigare

  • Acasa
  • Retete culinare
    • Bucatarii
      • Romaneasca
      • Italiana
      • Frantuzeasca
      • Englezeasca
      • Cehoslovaca
      • Greceasca
      • Chinezeasca
      • Japoneza
    • Tipuri De Retete
      • Gustari
      • Salate
      • Conserve
      • Ciorbe
      • Sosuri
      • Supe Crema
      • Preparate din carne
      • Preparate pe baza de legume
      • Preparate din peste
      • Preparate din oua
      • Fripturi
    • Feluri
      • Aperitive
      • Bauturi
      • Ciorbe, Supe si Borsuri
      • Deserturi
      • Feluri Principale
      • Garnituri
      • Mic Dejunuri
      • Salate
    • Dificultate
      • Avansat
      • Incepator
      • Mediu
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”

sare

  • Portii : 6-8
  • Timp de gatit : 15 Min

Muschi de vita cu sos verde

  • Portii : 6
  • Timp de gatit : 40 Min

Au Vin Coq (Cocovan)

  • Randament : 100%
  • Portii : 10

Gulaș

  • Portii : 8
  • Timp de gatit : 40 Min

Drob de miel

  • Randament : 100%
  • Portii : 4

Clătite umplute, la cuptor

Blat simplu de tort – reteta de baza

Ecler cu crema de vanilie

Rulouri cu frisca

Foitaj (aluat frantuzesc) de baza

Cozonac (pasca) cu branza de vaci

Cozonac moldovenesc

Cozonac cu miez de nuca

Aluat dospit cu drojdie de bere

  • Portii : 6 portii

Pulpa de vitel cu sos de smantana

Carnati macelaresti de Burdujeni

Invartita moldoveneasca cu nuci

Trandafiri moldovenesti

Piept de porc marinat si afumat

Slanina cruda sarata

  • Randament : 4 prtii
  • Portii : 4

Linguine cu midii si creveti

Caltabosi calzi in zeama lor

Toba din capatana de porc cu sange

Limba de porc sau de vaca afumata

Pastrama din carne de porc

1 2 … 8 Urmatorul →

Articole recente

  • Torturi si componente pentru torturi
  • Topirea slaninii
  • Sararea, saramurarea si afumarea suncilor
  • Afumatorie

Ingrediente

apa ardei gras boia de ardei bors branza de vaci bulion de rosii carne de porc carne de vita cartofi cascaval ceapa cimbru ciuperci faina fasole verde foi de dafin lamaie lapte leustean maioneza marar morcovi mustar orez otet oua pastarnac patrunjel patrunjel (frunze) patrunjel (radacina) piper praz rosii sare slaninuta smantana suc de lamaie telina ulei unt untura usturoi vin zahar zahar pudra

Pagini

  • Acasa
  • Adauga retete
  • Blog
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”
  • Contact
  • Retete culinare
  • Termeni si conditii

Retete Recente

  • Muschi de vita cu sos verde
    Muschi de vita cu...
  • Au Vin Coq (Cocovan)
    Au Vin Coq (Cocovan)
  • Supă cremă de roșii și legume cu crutoane
    Supă cremă de roșii...

Retete Populare

  • Budinca de cartofi cu branza de vaci
    Budinca de cartofi cu...
  • Oua umplute
    Oua umplute
  • Supa de ceapa
    Supa de ceapa

Subscribe / Connect

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi actualizari.

© 2021 Bucatarie Traditionala Retete Culinare. Toate drepturile rezervate.


Designed by OC Synertek