• Acasa
  • Retete culinare
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
Bucatarie Traditionala Retete Culinare

Navigare

  • Acasa
  • Retete culinare
    • Bucatarii
      • Romaneasca
      • Italiana
      • Frantuzeasca
      • Englezeasca
      • Cehoslovaca
      • Greceasca
      • Chinezeasca
      • Japoneza
    • Tipuri De Retete
      • Gustari
      • Salate
      • Conserve
      • Ciorbe
      • Sosuri
      • Supe Crema
      • Preparate din carne
      • Preparate pe baza de legume
      • Preparate din peste
      • Preparate din oua
      • Fripturi
    • Feluri
      • Aperitive
      • Bauturi
      • Ciorbe, Supe si Borsuri
      • Deserturi
      • Feluri Principale
      • Garnituri
      • Mic Dejunuri
      • Salate
    • Dificultate
      • Avansat
      • Incepator
      • Mediu
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”

ulei

  • Portii : 8
  • Timp de gatit : 40 Min
reteta drob de miel

Drob de miel

  • Portii : 12
  • Timp de gatit : 15 Min
DSCN4610

Papanasi prajiti

  • Portii : 10
  • Timp de gatit : 1 Min
10913502 997757363587099 1933834524 n

Bulette cu mar si scortisoara

blat de tort1

Blat simplu de tort – reteta de baza

ecler

Ecler cu crema de vanilie

Cozonac (pasca) cu branza de vaci

Cozonac moldovenesc

Cozonac moldovenesc

cozonac cu miez de nuca

Cozonac cu miez de nuca

Aluat dospit cu drojdie de bere1

Aluat dospit cu drojdie de bere

Invartita moldoveneasca cu nuci

peste comservat in ulei

Peste in ulei, conservat prin sterilizare

ghiveci de legume la borcan

Ghiveci de legume proaspete, conservat

vinete tocate

Vinete tocate conservate

ciuperci inabusite1

Ciuperci inabusite conservate

ciuperci murate1

Ciuperci marinate in otet

  • Randament : 24 bucati
placinta cu mere

Placinta cu mere

  • Randament : 10 portii
  • Portii : 10
coltunasi cu dulceata

Coltunasi ca la mama acasa

  • Portii : 10
sufleu din mere2

Sufleu de mere

  • Randament : 1,5 kg
  • Timp de gatit : 30 Min
Placintacudovleac11

Placinta cu dovleac

  • Portii : 6
mancarica de ardei gras cu oua1

Mancarica de ardei gras cu oua

  • Portii : 4
vinete cu ciuperci

Vinete cu ciuperci

  • Portii : 6
crap cu orez

Crap cu orez

  • Portii : 6
bame grecesti1

Bame grecesti

  • Portii : 6
crap cu patrunjel

Crap cu patrunjel

1 2 … 4 Urmatorul →

Articole recente

  • Torturi si componente pentru torturi
  • Topirea slaninii
  • Sararea, saramurarea si afumarea suncilor
  • Afumatorie

Ingrediente

apa ardei gras boia de ardei bors branza de vaci bulion de rosii carne de porc carne de vita cartofi ceapa cimbru ciuperci faina fasole verde foi de dafin lamaie lapte leustean maioneza marar morcovi mustar orez otet oua pastarnac patrunjel patrunjel (frunze) patrunjel (radacina) piper praz rosii sare slaninuta smantana suc de lamaie telina ulei unt untura usturoi varza vin zahar zahar pudra

Pagini

  • Acasa
  • Adauga retete
  • Blog
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”
  • Contact
  • Retete culinare
  • Termeni si conditii

Retete Recente

  • Muschi de vita cu sos verde
    Muschi de vita cu...
  • Au Vin Coq (Cocovan)
    Au Vin Coq (Cocovan)
  • Supă cremă de roșii și legume cu crutoane
    Supă cremă de roșii...

Retete Populare

  • Caltabosi calzi in zeama lor
    Caltabosi calzi in zeama...
  • Ciorba de burta ca la Babadag
    Ciorba de burta ca...
  • Budinca de cartofi cu branza de vaci
    Budinca de cartofi cu...

Subscribe / Connect

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi actualizari.

© 2023 Bucatarie Traditionala Retete Culinare. Toate drepturile rezervate.


Designed by OC Synertek