• Acasa
  • Retete culinare
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
Bucatarie Traditionala Retete Culinare

Navigare

  • Acasa
  • Retete culinare
    • Bucatarii
      • Romaneasca
      • Italiana
      • Frantuzeasca
      • Englezeasca
      • Cehoslovaca
      • Greceasca
      • Chinezeasca
      • Japoneza
    • Tipuri De Retete
      • Gustari
      • Salate
      • Conserve
      • Ciorbe
      • Sosuri
      • Supe Crema
      • Preparate din carne
      • Preparate pe baza de legume
      • Preparate din peste
      • Preparate din oua
      • Fripturi
    • Feluri
      • Aperitive
      • Bauturi
      • Ciorbe, Supe si Borsuri
      • Deserturi
      • Feluri Principale
      • Garnituri
      • Mic Dejunuri
      • Salate
    • Dificultate
      • Avansat
      • Incepator
      • Mediu
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”

foi de dafin

  • Randament : 100%
  • Portii : 10
gulas12

Gulaș

  • Portii : 4
IMG 20150111 173750

Fripturi de porc cu sos unguresc de ardei...

Piept de porc marinat si afumat

Piept de porc marinat si afumat

caltabosi in sos de rosii

Caltabosi calzi in zeama lor

limba de porc

Limba de porc sau de vaca afumata

sunca fiarta in zeama de varza

Sunca fiarta in zeama de varza

sunca fiarta

Sunca fiarta

castraveti murati rapid

Castraveti murati rapid, pentru consum temporar

castraveti in otet1

Castraveti in otet

castraveti si rosii marinate2

Castraveciori si rosii marinate

peste comservat in ulei

Peste in ulei, conservat prin sterilizare

ciuperci murate1

Ciuperci marinate in otet

  • Randament : 10 kg gogonele
gogonele murate in saramura1

Gogonele murate

ardei umpluti cu zarzavat in otet2

Ardei umpluti cu zarzavat in otet

  • Randament : borcan 10 l
gogosari in otet

Gogosari in otet

  • Portii : 6
mancare de fructe de mare

Mancare de fructe de mare

  • Randament : 3 kg
bait

Bait

Salata de heringi cu ceapa

Articole recente

  • Torturi si componente pentru torturi
  • Topirea slaninii
  • Sararea, saramurarea si afumarea suncilor
  • Afumatorie

Ingrediente

apa ardei gras boia de ardei bors branza de vaci bulion de rosii carne de porc carne de vita cartofi ceapa cimbru ciuperci faina fasole verde foi de dafin lamaie lapte leustean maioneza marar morcovi mustar orez otet oua pastarnac patrunjel patrunjel (frunze) patrunjel (radacina) piper praz rosii sare slaninuta smantana suc de lamaie telina ulei unt untura usturoi varza vin zahar zahar pudra

Pagini

  • Acasa
  • Adauga retete
  • Blog
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”
  • Contact
  • Retete culinare
  • Termeni si conditii

Retete Recente

  • Muschi de vita cu sos verde
    Muschi de vita cu...
  • Au Vin Coq (Cocovan)
    Au Vin Coq (Cocovan)
  • Supă cremă de roșii și legume cu crutoane
    Supă cremă de roșii...

Retete Populare

  • Caltabosi calzi in zeama lor
    Caltabosi calzi in zeama...
  • Ciorba de burta ca la Babadag
    Ciorba de burta ca...
  • Budinca de cartofi cu branza de vaci
    Budinca de cartofi cu...

Subscribe / Connect

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi actualizari.

© 2023 Bucatarie Traditionala Retete Culinare. Toate drepturile rezervate.


Designed by OC Synertek