• Acasa
  • Retete culinare
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
Bucatarie Traditionala Retete Culinare

Navigare

  • Acasa
  • Retete culinare
    • Bucatarii
      • Romaneasca
      • Italiana
      • Frantuzeasca
      • Englezeasca
      • Cehoslovaca
      • Greceasca
      • Chinezeasca
      • Japoneza
    • Tipuri De Retete
      • Gustari
      • Salate
      • Conserve
      • Ciorbe
      • Sosuri
      • Supe Crema
      • Preparate din carne
      • Preparate pe baza de legume
      • Preparate din peste
      • Preparate din oua
      • Fripturi
    • Feluri
      • Aperitive
      • Bauturi
      • Ciorbe, Supe si Borsuri
      • Deserturi
      • Feluri Principale
      • Garnituri
      • Mic Dejunuri
      • Salate
    • Dificultate
      • Avansat
      • Incepator
      • Mediu
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”

ceapa

  • Portii : 6
  • Timp de gatit : 40 Min

Au Vin Coq (Cocovan)

  • Randament : 100%
  • Portii : 10

Gulaș

  • Portii : 4

Fripturi de porc cu sos unguresc de ardei...

Caltabosi calzi in zeama lor

Toba din capatana de porc cu sange

Chisca (reteta bucovineana)

Caltabosi cu maruntaie

Sunca fiarta in zeama de varza

Zacusca de ardei cu vinete

Zacusca de gogosari

Ghiveci de legume proaspete, conservat

Ciuperci inabusite conservate

  • Portii : 6

Mancarica de ardei gras cu oua

  • Portii : 6

Crap cu orez

  • Portii : 6

Bame grecesti

  • Portii : 6
  • Timp de gatit : 120 Min

Sarmale de post cu varza

  • Portii : 6
  • Timp de gatit : 40 Min

Ciorba taraneasca de linte

  • Portii : 6

Ciorba taraneasca de vacuta

  • Portii : 6

Ciorba de potroace

  • Portii : 6

Friptura de vita cu ciuperci

  • Portii : 6

Pui taranesc cu rosii

  • Portii : 6

Friptura de vita cu sos de rosii

  • Portii : 6

Slanina afumata cu varza ca la Huedin

  • Portii : 6

Ciorba moldoveneasca de burta

1 2 … 4 Urmatorul →

Articole recente

  • Torturi si componente pentru torturi
  • Topirea slaninii
  • Sararea, saramurarea si afumarea suncilor
  • Afumatorie

Ingrediente

apa ardei gras boia de ardei bors branza de vaci bulion de rosii carne de porc carne de vita cartofi cascaval ceapa cimbru ciuperci faina fasole verde foi de dafin lamaie lapte leustean maioneza marar morcovi mustar orez otet oua pastarnac patrunjel patrunjel (frunze) patrunjel (radacina) piper praz rosii sare slaninuta smantana suc de lamaie telina ulei unt untura usturoi vin zahar zahar pudra

Pagini

  • Acasa
  • Adauga retete
  • Blog
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”
  • Contact
  • Retete culinare
  • Termeni si conditii

Retete Recente

  • Muschi de vita cu sos verde
    Muschi de vita cu...
  • Au Vin Coq (Cocovan)
    Au Vin Coq (Cocovan)
  • Supă cremă de roșii și legume cu crutoane
    Supă cremă de roșii...

Retete Populare

  • Budinca de cartofi cu branza de vaci
    Budinca de cartofi cu...
  • Oua umplute
    Oua umplute
  • Supa de ceapa
    Supa de ceapa

Subscribe / Connect

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi actualizari.

© 2022 Bucatarie Traditionala Retete Culinare. Toate drepturile rezervate.


Designed by OC Synertek