• Acasa
  • Retete culinare
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
Bucatarie Traditionala Retete Culinare

Navigare

  • Acasa
  • Retete culinare
    • Bucatarii
      • Romaneasca
      • Italiana
      • Frantuzeasca
      • Englezeasca
      • Cehoslovaca
      • Greceasca
      • Chinezeasca
      • Japoneza
    • Tipuri De Retete
      • Gustari
      • Salate
      • Conserve
      • Ciorbe
      • Sosuri
      • Supe Crema
      • Preparate din carne
      • Preparate pe baza de legume
      • Preparate din peste
      • Preparate din oua
      • Fripturi
    • Feluri
      • Aperitive
      • Bauturi
      • Ciorbe, Supe si Borsuri
      • Deserturi
      • Feluri Principale
      • Garnituri
      • Mic Dejunuri
      • Salate
    • Dificultate
      • Avansat
      • Incepator
      • Mediu
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”

lamaie

  • Portii : 12
  • Timp de gatit : 15 Min
DSCN4610

Papanasi prajiti

tartine cu capsune

Tarte cu capsune, zmeura sau cu fragi

peste comservat in ulei

Peste in ulei, conservat prin sterilizare

  • Portii : 6
fudulii de berbec la gratar

Fudulii de berbec la gratar

  • Portii : 6
bame grecesti1

Bame grecesti

  • Portii : 6
crap cu patrunjel

Crap cu patrunjel

  • Portii : 6
cotlet de porc

Cotlet de porc la tigaie

  • Portii : 6
ingetata

Inghetata cu portocale si sirop

  • Portii : 6
icre de fasole

Icre de fasole

  • Portii : 6
fasole batuta1

Fasole batuta

  • Portii : 6
biftec la gratar1

Biftec la gratar

  • Randament : 10 portii
  • Portii : 10
gogosarii

Gogosari umpluti cu salata de cruditati

  • Randament : 10 portii
  • Portii : 10
Ciuperci cu sos de lamaie

Ciuperci cu sos de lamaie

  • Portii : 6
salata cehoslovaca de carne1

Salata cehoslovaca de carne

  • Portii : 6
salata de creier

Salata de creier

Salata de heringi cu ceapa

  • Portii : 6
sala de icre de crap

Salata de icre de crap (stiuca)

Salata de lacherda (scrumbie marinata)

Articole recente

  • Torturi si componente pentru torturi
  • Topirea slaninii
  • Sararea, saramurarea si afumarea suncilor
  • Afumatorie

Ingrediente

apa ardei gras boia de ardei bors branza de vaci bulion de rosii carne de porc carne de vita cartofi ceapa cimbru ciuperci faina fasole verde foi de dafin lamaie lapte leustean maioneza marar morcovi mustar orez otet oua pastarnac patrunjel patrunjel (frunze) patrunjel (radacina) piper praz rosii sare slaninuta smantana suc de lamaie telina ulei unt untura usturoi varza vin zahar zahar pudra

Pagini

  • Acasa
  • Adauga retete
  • Blog
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”
  • Contact
  • Retete culinare
  • Termeni si conditii

Retete Recente

  • Muschi de vita cu sos verde
    Muschi de vita cu...
  • Au Vin Coq (Cocovan)
    Au Vin Coq (Cocovan)
  • Supă cremă de roșii și legume cu crutoane
    Supă cremă de roșii...

Retete Populare

  • Caltabosi calzi in zeama lor
    Caltabosi calzi in zeama...
  • Ciorba de burta ca la Babadag
    Ciorba de burta ca...
  • Budinca de cartofi cu branza de vaci
    Budinca de cartofi cu...

Subscribe / Connect

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi actualizari.

© 2023 Bucatarie Traditionala Retete Culinare. Toate drepturile rezervate.


Designed by OC Synertek