• Acasa
  • Retete culinare
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
Bucatarie Traditionala Retete Culinare

Navigare

  • Acasa
  • Retete culinare
    • Bucatarii
      • Romaneasca
      • Italiana
      • Frantuzeasca
      • Englezeasca
      • Cehoslovaca
      • Greceasca
      • Chinezeasca
      • Japoneza
    • Tipuri De Retete
      • Gustari
      • Salate
      • Conserve
      • Ciorbe
      • Sosuri
      • Supe Crema
      • Preparate din carne
      • Preparate pe baza de legume
      • Preparate din peste
      • Preparate din oua
      • Fripturi
    • Feluri
      • Aperitive
      • Bauturi
      • Ciorbe, Supe si Borsuri
      • Deserturi
      • Feluri Principale
      • Garnituri
      • Mic Dejunuri
      • Salate
    • Dificultate
      • Avansat
      • Incepator
      • Mediu
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”

Ciorbe

  • Portii : 6
  • Timp de gatit : 40 Min
ciorba taraneasca de linte

Ciorba taraneasca de linte

  • Portii : 6
ciorba taraneasca de vita

Ciorba taraneasca de vacuta

  • Portii : 6
ciorba de potroace

Ciorba de potroace

  • Portii : 6
ciorba de burta1

Ciorba moldoveneasca de burta

  • Portii : 6
ciorba de cartofi

Ciorba de cartofi

  • Portii : 6
ciorba de iepure11

Ciorba de iepure

  • Portii : 6
Ciorba de cartofi cu lapte batut

Ciorba de cartofi cu lapte batut

  • Timp de gatit : 75 Min
ciorba de berbecut1

Ciorba de berbecut

  • Randament : 6 portii
  • Portii : 6
ciorba de fasole verde cu costita

Ciorba de fasole verde cu costita

  • Randament : 6 portii
  • Portii : 6
ciorba cu carnati afumati

Ciorba cu carnati afumati

  • Randament : 6 portii
  • Portii : 6
ciorbadeburta

Ciorba de burta ca la Babadag

  • Randament : 6 portii
  • Portii : 6
bors moldovenesc de gaina

Bors moldovenesc de gaina

  • Randament : 6 portii
  • Portii : 6
bors de iepure

Bors de iepure

  • Randament : 6 portii
  • Portii : 6
bors de dovleci cu carne

Bors de dovlecei cu carne

Articole recente

  • Torturi si componente pentru torturi
  • Topirea slaninii
  • Sararea, saramurarea si afumarea suncilor
  • Afumatorie

Ingrediente

apa ardei gras boia de ardei bors branza de vaci bulion de rosii carne de porc carne de vita cartofi ceapa cimbru ciuperci faina fasole verde foi de dafin lamaie lapte leustean maioneza marar morcovi mustar orez otet oua pastarnac patrunjel patrunjel (frunze) patrunjel (radacina) piper praz rosii sare slaninuta smantana suc de lamaie telina ulei unt untura usturoi varza vin zahar zahar pudra

Pagini

  • Acasa
  • Adauga retete
  • Blog
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”
  • Contact
  • Retete culinare
  • Termeni si conditii

Retete Recente

  • Muschi de vita cu sos verde
    Muschi de vita cu...
  • Au Vin Coq (Cocovan)
    Au Vin Coq (Cocovan)
  • Supă cremă de roșii și legume cu crutoane
    Supă cremă de roșii...

Retete Populare

  • Caltabosi calzi in zeama lor
    Caltabosi calzi in zeama...
  • Ciorba de burta ca la Babadag
    Ciorba de burta ca...
  • Budinca de cartofi cu branza de vaci
    Budinca de cartofi cu...

Subscribe / Connect

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi actualizari.

© 2023 Bucatarie Traditionala Retete Culinare. Toate drepturile rezervate.


Designed by OC Synertek