• Acasa
  • Retete culinare
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
Bucatarie Traditionala Retete Culinare

Navigare

  • Acasa
  • Retete culinare
    • Bucatarii
      • Romaneasca
      • Italiana
      • Frantuzeasca
      • Englezeasca
      • Cehoslovaca
      • Greceasca
      • Chinezeasca
      • Japoneza
    • Tipuri De Retete
      • Gustari
      • Salate
      • Conserve
      • Ciorbe
      • Sosuri
      • Supe Crema
      • Preparate din carne
      • Preparate pe baza de legume
      • Preparate din peste
      • Preparate din oua
      • Fripturi
    • Feluri
      • Aperitive
      • Bauturi
      • Ciorbe, Supe si Borsuri
      • Deserturi
      • Feluri Principale
      • Garnituri
      • Mic Dejunuri
      • Salate
    • Dificultate
      • Avansat
      • Incepator
      • Mediu
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”

unt

  • Portii : 6-8
  • Timp de gatit : 15 Min
DSC 0102

Muschi de vita cu sos verde

  • Portii : 6
  • Timp de gatit : 40 Min
cocovan

Au Vin Coq (Cocovan)

blat de tort1

Blat simplu de tort – reteta de baza

ecler

Ecler cu crema de vanilie

Rulouri cu frisca2

Rulouri cu frisca

Foitaj3

Foitaj (aluat frantuzesc) de baza

tartine cu capsune

Tarte cu capsune, zmeura sau cu fragi

Cozonac (pasca) cu branza de vaci

Cozonac moldovenesc

Cozonac moldovenesc

Aluat dospit cu drojdie de bere1

Aluat dospit cu drojdie de bere

Invartita moldoveneasca cu nuci

  • Randament : 10 portii
galusti cu nuci si stafide1

Galuste cu nuci si stafide

  • Randament : 1,5 kg
  • Timp de gatit : 30 Min
Placintacudovleac11

Placinta cu dovleac

  • Portii : 6
  • Timp de gatit : 30 Min
sufleu de cartofi

Sufleu de cartofi

  • Portii : 6
ochiuri la capac

Ochiuri la capac

  • Portii : 6
friptura de vita cu sos de rosii

Friptura de vita cu sos de rosii

  • Portii : 6
budinca de cartofi cu branza de vaci1

Budinca de cartofi cu branza de vaci

  • Portii : 6
cartofi umpluti cu branza

Cartofi umpluti cu branza

  • Portii : 6
friptura de iepure

Friptura de iepure cu smantana

  • Portii : 6
chifle cu branza

Chifle cu branza

  • Portii : 6
Supa de ceapa

Supa de ceapa

  • Portii : 6
biftec la gratar1

Biftec la gratar

  • Randament : 6 portii
  • Portii : 6
Budinca de varza1

Budinca de varza

  • Randament : 6 portii
  • Portii : 6
Supa crema de fasole boabe

Supa crema de fasole boabe

1 2 3 Urmatorul →

Articole recente

  • Torturi si componente pentru torturi
  • Topirea slaninii
  • Sararea, saramurarea si afumarea suncilor
  • Afumatorie

Ingrediente

apa ardei gras boia de ardei bors branza de vaci bulion de rosii carne de porc carne de vita cartofi ceapa cimbru ciuperci faina fasole verde foi de dafin lamaie lapte leustean maioneza marar morcovi mustar orez otet oua pastarnac patrunjel patrunjel (frunze) patrunjel (radacina) piper praz rosii sare slaninuta smantana suc de lamaie telina ulei unt untura usturoi varza vin zahar zahar pudra

Pagini

  • Acasa
  • Adauga retete
  • Blog
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”
  • Contact
  • Retete culinare
  • Termeni si conditii

Retete Recente

  • Muschi de vita cu sos verde
    Muschi de vita cu...
  • Au Vin Coq (Cocovan)
    Au Vin Coq (Cocovan)
  • Supă cremă de roșii și legume cu crutoane
    Supă cremă de roșii...

Retete Populare

  • Caltabosi calzi in zeama lor
    Caltabosi calzi in zeama...
  • Ciorba de burta ca la Babadag
    Ciorba de burta ca...
  • Budinca de cartofi cu branza de vaci
    Budinca de cartofi cu...

Subscribe / Connect

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi actualizari.

© 2023 Bucatarie Traditionala Retete Culinare. Toate drepturile rezervate.


Designed by OC Synertek