• Acasa
  • Retete culinare
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
Bucatarie Traditionala Retete Culinare

Navigare

  • Acasa
  • Retete culinare
    • Bucatarii
      • Romaneasca
      • Italiana
      • Frantuzeasca
      • Englezeasca
      • Cehoslovaca
      • Greceasca
      • Chinezeasca
      • Japoneza
    • Tipuri De Retete
      • Gustari
      • Salate
      • Conserve
      • Ciorbe
      • Sosuri
      • Supe Crema
      • Preparate din carne
      • Preparate pe baza de legume
      • Preparate din peste
      • Preparate din oua
      • Fripturi
    • Feluri
      • Aperitive
      • Bauturi
      • Ciorbe, Supe si Borsuri
      • Deserturi
      • Feluri Principale
      • Garnituri
      • Mic Dejunuri
      • Salate
    • Dificultate
      • Avansat
      • Incepator
      • Mediu
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”

vin

  • Portii : 6
  • Timp de gatit : 40 Min
cocovan

Au Vin Coq (Cocovan)

  • Portii : 6 portii
pulpa de vita cu sos de smanatana

Pulpa de vitel cu sos de smantana

ciuperci inabusite1

Ciuperci inabusite conservate

  • Portii : 6
friptura de vita cu sos de rosii

Friptura de vita cu sos de rosii

  • Portii : 6
mancare de fructe de mare

Mancare de fructe de mare

  • Portii : 6
tocanita de burta

Tocanita de burta

  • Portii : 6
ciorba de iepure11

Ciorba de iepure

  • Portii : 6
friptura de iepure

Friptura de iepure cu smantana

  • Randament : 10 portii
  • Portii : 10
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

  • Randament : 10 portii
  • Portii : 10
Ciuperci cu sos de lamaie

Ciuperci cu sos de lamaie

  • Randament : 3 kg
bait

Bait

  • Portii : 6
pateu ardelenesc de ficat

Pateu ardelenesc de ficat

Articole recente

  • Torturi si componente pentru torturi
  • Topirea slaninii
  • Sararea, saramurarea si afumarea suncilor
  • Afumatorie

Ingrediente

apa ardei gras boia de ardei bors branza de vaci bulion de rosii carne de porc carne de vita cartofi ceapa cimbru ciuperci faina fasole verde foi de dafin lamaie lapte leustean maioneza marar morcovi mustar orez otet oua pastarnac patrunjel patrunjel (frunze) patrunjel (radacina) piper praz rosii sare slaninuta smantana suc de lamaie telina ulei unt untura usturoi varza vin zahar zahar pudra

Pagini

  • Acasa
  • Adauga retete
  • Blog
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”
  • Contact
  • Retete culinare
  • Termeni si conditii

Retete Recente

  • Muschi de vita cu sos verde
    Muschi de vita cu...
  • Au Vin Coq (Cocovan)
    Au Vin Coq (Cocovan)
  • Supă cremă de roșii și legume cu crutoane
    Supă cremă de roșii...

Retete Populare

  • Caltabosi calzi in zeama lor
    Caltabosi calzi in zeama...
  • Ciorba de burta ca la Babadag
    Ciorba de burta ca...
  • Budinca de cartofi cu branza de vaci
    Budinca de cartofi cu...

Subscribe / Connect

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi actualizari.

© 2023 Bucatarie Traditionala Retete Culinare. Toate drepturile rezervate.


Designed by OC Synertek