• Acasa
  • Retete culinare
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
Bucatarie Traditionala Retete Culinare

Navigare

  • Acasa
  • Retete culinare
    • Bucatarii
      • Romaneasca
      • Italiana
      • Frantuzeasca
      • Englezeasca
      • Cehoslovaca
      • Greceasca
      • Chinezeasca
      • Japoneza
    • Tipuri De Retete
      • Gustari
      • Salate
      • Conserve
      • Ciorbe
      • Sosuri
      • Supe Crema
      • Preparate din carne
      • Preparate pe baza de legume
      • Preparate din peste
      • Preparate din oua
      • Fripturi
    • Feluri
      • Aperitive
      • Bauturi
      • Ciorbe, Supe si Borsuri
      • Deserturi
      • Feluri Principale
      • Garnituri
      • Mic Dejunuri
      • Salate
    • Dificultate
      • Avansat
      • Incepator
      • Mediu
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”

rosii

  • Randament : 100%
  • Portii : 10
gulas12

Gulaș

  • Randament : 4 prtii
  • Portii : 4
lingune cu midii si creveti

Linguine cu midii si creveti

castraveti si rosii marinate2

Castraveciori si rosii marinate

zacusca de vinete si ardei

Zacusca de ardei cu vinete

ghiveci de legume la borcan

Ghiveci de legume proaspete, conservat

  • Portii : 6
mancarica de ardei gras cu oua1

Mancarica de ardei gras cu oua

  • Portii : 4
vinete cu ciuperci

Vinete cu ciuperci

  • Portii : 6
crap cu orez

Crap cu orez

  • Portii : 6
bame grecesti1

Bame grecesti

  • Portii : 6
chiftelute de dovleci

Chiftelute de dovleci

  • Portii : 6
  • Timp de gatit : 120 Min
sarmale de post cu varza

Sarmale de post cu varza

  • Portii : 6
ciorba de potroace

Ciorba de potroace

  • Portii : 6
pui taranesc cu rosii

Pui taranesc cu rosii

  • Portii : 6
friptura de vita cu sos de rosii

Friptura de vita cu sos de rosii

  • Portii : 6
mancare de fructe de mare

Mancare de fructe de mare

  • Portii : 6
supa de rosii cu orez si branza

Supa de rosii cu orez si branza

  • Portii : 6
icre de fasole

Icre de fasole

  • Randament : 10 portii
  • Portii : 10
oua umplute1

Oua cu rosii

  • Randament : 10 portii
Rosii umplute cu vinete tocate

Rosii umplute cu vinete tocate

  • Randament : 10 portii
rosii umplute cu salata de legume

Rosii umplute cu salata de legume

  • Randament : 10 portii
  • Portii : 10
salata de vinete

Ardei umpluti cu salata de vinete si rosii

  • Randament : 10 portii
  • Portii : 10
icre cu branza si rosii

Icre din branza cu rosii

  • Randament : 10 portii
  • Portii : 10
branza cu oua si ceapa

Branza de vaci cu oua si ceapa

  • Timp de gatit : 75 Min
ciorba de berbecut1

Ciorba de berbecut

1 2 Urmatorul →

Articole recente

  • Torturi si componente pentru torturi
  • Topirea slaninii
  • Sararea, saramurarea si afumarea suncilor
  • Afumatorie

Ingrediente

apa ardei gras boia de ardei bors branza de vaci bulion de rosii carne de porc carne de vita cartofi ceapa cimbru ciuperci faina fasole verde foi de dafin lamaie lapte leustean maioneza marar morcovi mustar orez otet oua pastarnac patrunjel patrunjel (frunze) patrunjel (radacina) piper praz rosii sare slaninuta smantana suc de lamaie telina ulei unt untura usturoi varza vin zahar zahar pudra

Pagini

  • Acasa
  • Adauga retete
  • Blog
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”
  • Contact
  • Retete culinare
  • Termeni si conditii

Retete Recente

  • Muschi de vita cu sos verde
    Muschi de vita cu...
  • Au Vin Coq (Cocovan)
    Au Vin Coq (Cocovan)
  • Supă cremă de roșii și legume cu crutoane
    Supă cremă de roșii...

Retete Populare

  • Caltabosi calzi in zeama lor
    Caltabosi calzi in zeama...
  • Ciorba de burta ca la Babadag
    Ciorba de burta ca...
  • Budinca de cartofi cu branza de vaci
    Budinca de cartofi cu...

Subscribe / Connect

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi actualizari.

© 2023 Bucatarie Traditionala Retete Culinare. Toate drepturile rezervate.


Designed by OC Synertek