• Acasa
  • Retete culinare
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
Bucatarie Traditionala Retete Culinare

Navigare

  • Acasa
  • Retete culinare
    • Bucatarii
      • Romaneasca
      • Italiana
      • Frantuzeasca
      • Englezeasca
      • Cehoslovaca
      • Greceasca
      • Chinezeasca
      • Japoneza
    • Tipuri De Retete
      • Gustari
      • Salate
      • Conserve
      • Ciorbe
      • Sosuri
      • Supe Crema
      • Preparate din carne
      • Preparate pe baza de legume
      • Preparate din peste
      • Preparate din oua
      • Fripturi
    • Feluri
      • Aperitive
      • Bauturi
      • Ciorbe, Supe si Borsuri
      • Deserturi
      • Feluri Principale
      • Garnituri
      • Mic Dejunuri
      • Salate
    • Dificultate
      • Avansat
      • Incepator
      • Mediu
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”

Englezeasca

  • Portii : 12
  • Timp de gatit : 15 Min
DSCN4610

Papanasi prajiti

blat de tort1

Blat simplu de tort – reteta de baza

placinta cu visine1

Placinta cu visine

ecler

Ecler cu crema de vanilie

Rulouri cu frisca2

Rulouri cu frisca

Foitaj3

Foitaj (aluat frantuzesc) de baza

tartine cu capsune

Tarte cu capsune, zmeura sau cu fragi

Aluat dospit cu drojdie de bere1

Aluat dospit cu drojdie de bere

ardei copti in otet2

Ardei grasi copti, in otet

ardei grasi uscati1

Ardei grasi uscati

conopida marinata1

Conopida marinata

ciuperci uscate

Ciuperci uscate

  • Randament : 10 portii
clatite cu nuca si frisca

Clatite cu nuca si frisca

  • Portii : 6
caipirinha2

Caipirinha

  • Portii : 6
friptura de vita cu ciuperci1

Friptura de vita cu ciuperci

  • Portii : 6
cotlet de porc

Cotlet de porc la tigaie

  • Portii : 6
tocanita de burta

Tocanita de burta

  • Portii : 6
frigarui

Frigarui

  • Portii : 6
ingetata

Inghetata cu portocale si sirop

  • Portii : 6
pui umplut

Pui umplut

  • Portii : 6
supa de rosii cu orez si branza

Supa de rosii cu orez si branza

  • Portii : 6
chiftelute de cartofi

Chiftelute de cartofi

  • Portii : 6
icre de fasole

Icre de fasole

  • Portii : 6
friptura de iepure

Friptura de iepure cu smantana

1 2 Urmatorul →

Articole recente

  • Torturi si componente pentru torturi
  • Topirea slaninii
  • Sararea, saramurarea si afumarea suncilor
  • Afumatorie

Ingrediente

apa ardei gras boia de ardei bors branza de vaci bulion de rosii carne de porc carne de vita cartofi ceapa cimbru ciuperci faina fasole verde foi de dafin lamaie lapte leustean maioneza marar morcovi mustar orez otet oua pastarnac patrunjel patrunjel (frunze) patrunjel (radacina) piper praz rosii sare slaninuta smantana suc de lamaie telina ulei unt untura usturoi varza vin zahar zahar pudra

Pagini

  • Acasa
  • Adauga retete
  • Blog
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”
  • Contact
  • Retete culinare
  • Termeni si conditii

Retete Recente

  • Muschi de vita cu sos verde
    Muschi de vita cu...
  • Au Vin Coq (Cocovan)
    Au Vin Coq (Cocovan)
  • Supă cremă de roșii și legume cu crutoane
    Supă cremă de roșii...

Retete Populare

  • Caltabosi calzi in zeama lor
    Caltabosi calzi in zeama...
  • Ciorba de burta ca la Babadag
    Ciorba de burta ca...
  • Budinca de cartofi cu branza de vaci
    Budinca de cartofi cu...

Subscribe / Connect

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi actualizari.

© 2023 Bucatarie Traditionala Retete Culinare. Toate drepturile rezervate.


Designed by OC Synertek