Pui umplut
Publicat la
iulie 24, 2014 | In Cehoslovaca, Englezeasca, Frantuzeasca, Italiana, Romaneasca | De
Ovidiu Constantin | 0 comentarii
- Nivel de dificultate Mediu
Nota reteta
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingrediente
- 900 g pui
- 50 g ceapa
- 50 g oua (1 buc.)
- 50 g paine
- 100 ml ulei
- 25 ml lapte
- 25 g patrunjel
- 25 g marar
- 2 g piper
- 10 g sare
Informatii nutritive
Instructiuni
- Se curata si se spala puiul.
- Se scot maruntaiele se toc si se prajesc, amestecandu-se cu ceapa calita, oul fiert tare si dat prin razatoare, painea inmuiata in lapte, verdeata tocata fin, sare si piper.
- Se umple puiul dupa care se coase pentru a evita scurgerea umpluturii.
- Se rumeneste in cuptor, folosindu-se uleiul ramas de la maruntaie si ceapa prajita.
- Se stropeste din cand in cand cu sosul din tava pentru a se rumeni egal.
- Se poate servi cald sau rece.
- Pofta buna !
- Portii : 6
- Gata in : 120 Minute
- Fel : Feluri Principale
- Tip reteta : Fripturi, Preparate din carne
- Ingrediente : ceapa, lapte, marar, oua, paine, patrunjel (frunze), piper, pui, sare, ulei
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Apreciaza aceasta reteta
0 Persoane au apreciat aceasta reteta
Apreciere medie
Nu exista comentarii inca.