• Acasa
  • Retete culinare
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
Bucatarie Traditionala Retete Culinare

Navigare

  • Acasa
  • Retete culinare
    • Bucatarii
      • Romaneasca
      • Italiana
      • Frantuzeasca
      • Englezeasca
      • Cehoslovaca
      • Greceasca
      • Chinezeasca
      • Japoneza
    • Tipuri De Retete
      • Gustari
      • Salate
      • Conserve
      • Ciorbe
      • Sosuri
      • Supe Crema
      • Preparate din carne
      • Preparate pe baza de legume
      • Preparate din peste
      • Preparate din oua
      • Fripturi
    • Feluri
      • Aperitive
      • Bauturi
      • Ciorbe, Supe si Borsuri
      • Deserturi
      • Feluri Principale
      • Garnituri
      • Mic Dejunuri
      • Salate
    • Dificultate
      • Avansat
      • Incepator
      • Mediu
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”

Feluri Principale

  • Portii : 6-8
  • Timp de gatit : 15 Min
DSC 0102

Muschi de vita cu sos verde

  • Portii : 6
  • Timp de gatit : 40 Min
cocovan

Au Vin Coq (Cocovan)

  • Randament : 100%
  • Portii : 10
gulas12

Gulaș

  • Portii : 4
IMG 20150111 173750

Fripturi de porc cu sos unguresc de ardei...

  • Portii : 6 portii
pulpa de vita cu sos de smanatana

Pulpa de vitel cu sos de smantana

  • Randament : 4 prtii
  • Portii : 4
lingune cu midii si creveti

Linguine cu midii si creveti

caltabosi in sos de rosii

Caltabosi calzi in zeama lor

toba de porc cu sange

Toba din capatana de porc cu sange

limba de porc

Limba de porc sau de vaca afumata

pastrama de porc

Pastrama din carne de porc

toba de porc

Toba

chisca

Chisca (reteta bucovineana)

caltaboş

Caltabosi cu maruntaie

Rulada de slanina

Rulada de sunca

cap de porc cu usturoi

Cap de porc cu mujdei de usturoi

  • Randament : 4 portii
spaghetti alla carbonara

Spaghetti alla Carbonara

  • Portii : 6
fudulii de berbec la gratar

Fudulii de berbec la gratar

  • Portii : 6
crap cu orez

Crap cu orez

  • Portii : 6
bame grecesti1

Bame grecesti

  • Portii : 6
crap cu patrunjel

Crap cu patrunjel

  • Portii : 6
chiftelute de dovleci

Chiftelute de dovleci

  • Portii : 6
  • Timp de gatit : 120 Min
sarmale de post cu varza

Sarmale de post cu varza

  • Portii : 6
friptura de vita cu ciuperci1

Friptura de vita cu ciuperci

  • Portii : 6
pui taranesc cu rosii

Pui taranesc cu rosii

1 2 Urmatorul →

Articole recente

  • Torturi si componente pentru torturi
  • Topirea slaninii
  • Sararea, saramurarea si afumarea suncilor
  • Afumatorie

Ingrediente

apa ardei gras boia de ardei bors branza de vaci bulion de rosii carne de porc carne de vita cartofi ceapa cimbru ciuperci faina fasole verde foi de dafin lamaie lapte leustean maioneza marar morcovi mustar orez otet oua pastarnac patrunjel patrunjel (frunze) patrunjel (radacina) piper praz rosii sare slaninuta smantana suc de lamaie telina ulei unt untura usturoi varza vin zahar zahar pudra

Pagini

  • Acasa
  • Adauga retete
  • Blog
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”
  • Contact
  • Retete culinare
  • Termeni si conditii

Retete Recente

  • Muschi de vita cu sos verde
    Muschi de vita cu...
  • Au Vin Coq (Cocovan)
    Au Vin Coq (Cocovan)
  • Supă cremă de roșii și legume cu crutoane
    Supă cremă de roșii...

Retete Populare

  • Caltabosi calzi in zeama lor
    Caltabosi calzi in zeama...
  • Ciorba de burta ca la Babadag
    Ciorba de burta ca...
  • Budinca de cartofi cu branza de vaci
    Budinca de cartofi cu...

Subscribe / Connect

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi actualizari.

© 2023 Bucatarie Traditionala Retete Culinare. Toate drepturile rezervate.


Designed by OC Synertek