• Acasa
  • Retete culinare
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
Bucatarie Traditionala Retete Culinare

Navigare

  • Acasa
  • Retete culinare
    • Bucatarii
      • Romaneasca
      • Italiana
      • Frantuzeasca
      • Englezeasca
      • Cehoslovaca
      • Greceasca
      • Chinezeasca
      • Japoneza
    • Tipuri De Retete
      • Gustari
      • Salate
      • Conserve
      • Ciorbe
      • Sosuri
      • Supe Crema
      • Preparate din carne
      • Preparate pe baza de legume
      • Preparate din peste
      • Preparate din oua
      • Fripturi
    • Feluri
      • Aperitive
      • Bauturi
      • Ciorbe, Supe si Borsuri
      • Deserturi
      • Feluri Principale
      • Garnituri
      • Mic Dejunuri
      • Salate
    • Dificultate
      • Avansat
      • Incepator
      • Mediu
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”

orez

  • Portii : 4
IMG 20150111 173750

Fripturi de porc cu sos unguresc de ardei...

caltabosi in sos de rosii

Caltabosi calzi in zeama lor

toba de porc cu sange

Toba din capatana de porc cu sange

caltaboş

Caltabosi cu maruntaie

  • Portii : 6
crap cu orez

Crap cu orez

  • Portii : 6
  • Timp de gatit : 120 Min
sarmale de post cu varza

Sarmale de post cu varza

  • Portii : 6
ciorba de potroace

Ciorba de potroace

  • Portii : 6
ciorba de burta1

Ciorba moldoveneasca de burta

  • Portii : 6
supa de rosii cu orez si branza

Supa de rosii cu orez si branza

  • Portii : 6
urzici cu orez

Mancare de urzici cu orez

  • Randament : 6 portii
  • Portii : 6
Sarmale batranesti cu carne de porc

Sarmale batranesti cu carne de porc

  • Randament : 6 portii
  • Portii : 6
ciorba de fasole verde cu costita

Ciorba de fasole verde cu costita

  • Randament : 6 portii
  • Portii : 6
bors de vacuta

Bors de vacuta

  • Randament : 6 portii
  • Portii : 6
bors de peste 271

Bors de peste

  • Randament : 6 portii
  • Portii : 6
bors de perisoare1

Bors de perisoare

  • Randament : 6 portii
  • Portii : 6
bors de miel

Bors de miel

  • Randament : 6 portii
  • Portii : 6
bors de dovleci cu carne

Bors de dovlecei cu carne

  • Timp de gatit : 25 Min
supa crema de orez

Supa crema de orez

Articole recente

  • Torturi si componente pentru torturi
  • Topirea slaninii
  • Sararea, saramurarea si afumarea suncilor
  • Afumatorie

Ingrediente

apa ardei gras boia de ardei bors branza de vaci bulion de rosii carne de porc carne de vita cartofi ceapa cimbru ciuperci faina fasole verde foi de dafin lamaie lapte leustean maioneza marar morcovi mustar orez otet oua pastarnac patrunjel patrunjel (frunze) patrunjel (radacina) piper praz rosii sare slaninuta smantana suc de lamaie telina ulei unt untura usturoi varza vin zahar zahar pudra

Pagini

  • Acasa
  • Adauga retete
  • Blog
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”
  • Contact
  • Retete culinare
  • Termeni si conditii

Retete Recente

  • Muschi de vita cu sos verde
    Muschi de vita cu...
  • Au Vin Coq (Cocovan)
    Au Vin Coq (Cocovan)
  • Supă cremă de roșii și legume cu crutoane
    Supă cremă de roșii...

Retete Populare

  • Caltabosi calzi in zeama lor
    Caltabosi calzi in zeama...
  • Ciorba de burta ca la Babadag
    Ciorba de burta ca...
  • Budinca de cartofi cu branza de vaci
    Budinca de cartofi cu...

Subscribe / Connect

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi actualizari.

© 2023 Bucatarie Traditionala Retete Culinare. Toate drepturile rezervate.


Designed by OC Synertek