• Acasa
  • Retete culinare
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
Bucatarie Traditionala Retete Culinare

Navigare

  • Acasa
  • Retete culinare
    • Bucatarii
      • Romaneasca
      • Italiana
      • Frantuzeasca
      • Englezeasca
      • Cehoslovaca
      • Greceasca
      • Chinezeasca
      • Japoneza
    • Tipuri De Retete
      • Gustari
      • Salate
      • Conserve
      • Ciorbe
      • Sosuri
      • Supe Crema
      • Preparate din carne
      • Preparate pe baza de legume
      • Preparate din peste
      • Preparate din oua
      • Fripturi
    • Feluri
      • Aperitive
      • Bauturi
      • Ciorbe, Supe si Borsuri
      • Deserturi
      • Feluri Principale
      • Garnituri
      • Mic Dejunuri
      • Salate
    • Dificultate
      • Avansat
      • Incepator
      • Mediu
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”

boia de ardei

  • Randament : 100%
  • Portii : 10
gulas12

Gulaș

  • Portii : 4
IMG 20150111 173750

Fripturi de porc cu sos unguresc de ardei...

carnati macelaresti de Burdujeni

Carnati macelaresti de Burdujeni

toba de porc cu sange

Toba din capatana de porc cu sange

pastrama de porc

Pastrama din carne de porc

  • Portii : 6
mancare de fructe de mare

Mancare de fructe de mare

  • Portii : 6
tocanita de burta

Tocanita de burta

  • Portii : 6
cartofi umpluti cu branza

Cartofi umpluti cu branza

  • Portii : 6
icre de fasole

Icre de fasole

  • Portii : 6
fasole batuta1

Fasole batuta

  • Portii : 6
urzici cu orez

Mancare de urzici cu orez

  • Randament : 6 portii
  • Portii : 6
varza calita

Varza calita

  • Randament : 10 portii
  • Portii : 10
icre cu branza si rosii

Icre din branza cu rosii

  • Portii : 6
salata de varza murata

Salata de varza murata

Pasata italiana

  • Portii : 6
pasta banateana de ficat

Pasta banateana de ficat

Pasta picanta

Pasta de sunca banateana

Articole recente

  • Torturi si componente pentru torturi
  • Topirea slaninii
  • Sararea, saramurarea si afumarea suncilor
  • Afumatorie

Ingrediente

apa ardei gras boia de ardei bors branza de vaci bulion de rosii carne de porc carne de vita cartofi ceapa cimbru ciuperci faina fasole verde foi de dafin lamaie lapte leustean maioneza marar morcovi mustar orez otet oua pastarnac patrunjel patrunjel (frunze) patrunjel (radacina) piper praz rosii sare slaninuta smantana suc de lamaie telina ulei unt untura usturoi varza vin zahar zahar pudra

Pagini

  • Acasa
  • Adauga retete
  • Blog
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”
  • Contact
  • Retete culinare
  • Termeni si conditii

Retete Recente

  • Muschi de vita cu sos verde
    Muschi de vita cu...
  • Au Vin Coq (Cocovan)
    Au Vin Coq (Cocovan)
  • Supă cremă de roșii și legume cu crutoane
    Supă cremă de roșii...

Retete Populare

  • Caltabosi calzi in zeama lor
    Caltabosi calzi in zeama...
  • Ciorba de burta ca la Babadag
    Ciorba de burta ca...
  • Budinca de cartofi cu branza de vaci
    Budinca de cartofi cu...

Subscribe / Connect

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi actualizari.

© 2023 Bucatarie Traditionala Retete Culinare. Toate drepturile rezervate.


Designed by OC Synertek