• Acasa
  • Retete culinare
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
Bucatarie Traditionala Retete Culinare

Navigare

  • Acasa
  • Retete culinare
    • Bucatarii
      • Romaneasca
      • Italiana
      • Frantuzeasca
      • Englezeasca
      • Cehoslovaca
      • Greceasca
      • Chinezeasca
      • Japoneza
    • Tipuri De Retete
      • Gustari
      • Salate
      • Conserve
      • Ciorbe
      • Sosuri
      • Supe Crema
      • Preparate din carne
      • Preparate pe baza de legume
      • Preparate din peste
      • Preparate din oua
      • Fripturi
    • Feluri
      • Aperitive
      • Bauturi
      • Ciorbe, Supe si Borsuri
      • Deserturi
      • Feluri Principale
      • Garnituri
      • Mic Dejunuri
      • Salate
    • Dificultate
      • Avansat
      • Incepator
      • Mediu
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”

Preparate pe baza de legume

  • Portii : 6
  • Timp de gatit : 30 Min
sufleu de cartofi

Sufleu de cartofi

  • Portii : 6
mancarica de ardei gras cu oua1

Mancarica de ardei gras cu oua

  • Portii : 6
bame grecesti1

Bame grecesti

  • Portii : 6
chiftelute de dovleci

Chiftelute de dovleci

  • Portii : 6
  • Timp de gatit : 120 Min
sarmale de post cu varza

Sarmale de post cu varza

  • Portii : 6
cartofi umpluti cu branza

Cartofi umpluti cu branza

  • Portii : 6
chiftelute de cartofi

Chiftelute de cartofi

  • Portii : 6
icre de fasole

Icre de fasole

  • Portii : 6
vinete la cuptor

Vinete la cuptor

  • Portii : 6
chiftelute de vinete

Chiftelute de vinete

  • Portii : 6
fasole batuta1

Fasole batuta

  • Portii : 6
urzici cu orez

Mancare de urzici cu orez

  • Randament : 6 portii
  • Portii : 6
Budinca de varza1

Budinca de varza

  • Randament : 6 portii
  • Portii : 6
varza calita

Varza calita

Articole recente

  • Torturi si componente pentru torturi
  • Topirea slaninii
  • Sararea, saramurarea si afumarea suncilor
  • Afumatorie

Ingrediente

apa ardei gras boia de ardei bors branza de vaci bulion de rosii carne de porc carne de vita cartofi ceapa cimbru ciuperci faina fasole verde foi de dafin lamaie lapte leustean maioneza marar morcovi mustar orez otet oua pastarnac patrunjel patrunjel (frunze) patrunjel (radacina) piper praz rosii sare slaninuta smantana suc de lamaie telina ulei unt untura usturoi varza vin zahar zahar pudra

Pagini

  • Acasa
  • Adauga retete
  • Blog
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”
  • Contact
  • Retete culinare
  • Termeni si conditii

Retete Recente

  • Muschi de vita cu sos verde
    Muschi de vita cu...
  • Au Vin Coq (Cocovan)
    Au Vin Coq (Cocovan)
  • Supă cremă de roșii și legume cu crutoane
    Supă cremă de roșii...

Retete Populare

  • Caltabosi calzi in zeama lor
    Caltabosi calzi in zeama...
  • Ciorba de burta ca la Babadag
    Ciorba de burta ca...
  • Budinca de cartofi cu branza de vaci
    Budinca de cartofi cu...

Subscribe / Connect

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi actualizari.

© 2023 Bucatarie Traditionala Retete Culinare. Toate drepturile rezervate.


Designed by OC Synertek