• Acasa
  • Retete culinare
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
Bucatarie Traditionala Retete Culinare

Navigare

  • Acasa
  • Retete culinare
    • Bucatarii
      • Romaneasca
      • Italiana
      • Frantuzeasca
      • Englezeasca
      • Cehoslovaca
      • Greceasca
      • Chinezeasca
      • Japoneza
    • Tipuri De Retete
      • Gustari
      • Salate
      • Conserve
      • Ciorbe
      • Sosuri
      • Supe Crema
      • Preparate din carne
      • Preparate pe baza de legume
      • Preparate din peste
      • Preparate din oua
      • Fripturi
    • Feluri
      • Aperitive
      • Bauturi
      • Ciorbe, Supe si Borsuri
      • Deserturi
      • Feluri Principale
      • Garnituri
      • Mic Dejunuri
      • Salate
    • Dificultate
      • Avansat
      • Incepator
      • Mediu
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”

morcovi

  • Portii : 6
  • Timp de gatit : 40 Min

Au Vin Coq (Cocovan)

  • Portii : 4

Fripturi de porc cu sos unguresc de ardei...

Ardei grasi umpluti cu varza in saramura

Castraveciori si rosii marinate

Ghiveci de legume proaspete, conservat

Ciuperci marinate in otet

Ardei umpluti cu zarzavat in otet

  • Portii : 6

Ciorba taraneasca de vacuta

  • Portii : 6

Ciorba de potroace

  • Portii : 6

Slanina afumata cu varza ca la Huedin

  • Portii : 6

Ciorba moldoveneasca de burta

  • Portii : 6

Ciorba de cartofi

  • Portii : 6

Supa de rosii cu orez si branza

  • Portii : 6

Ciorba de iepure

  • Portii : 6

Ciorba de cartofi cu lapte batut

  • Portii : 6

Supa rece de carne cu castraveti cruzi

  • Randament : 6 portii
  • Portii : 6

Supa crema de fasole boabe

  • Randament : 6 portii
  • Portii : 6

Supa crema de legume si zarzavat

  • Randament : 10 portii

Rosii umplute cu salata de legume

  • Randament : 10 portii
  • Portii : 10

Gogosari umpluti cu salata de cruditati

  • Randament : 3 kg

Bait

  • Timp de gatit : 75 Min

Ciorba de berbecut

Salata de heringi cu ceapa

  • Randament : 6 portii
  • Portii : 6

Ciorba de fasole verde cu costita

1 2 Urmatorul →

Articole recente

  • Torturi si componente pentru torturi
  • Topirea slaninii
  • Sararea, saramurarea si afumarea suncilor
  • Afumatorie

Ingrediente

apa ardei gras boia de ardei bors branza de vaci bulion de rosii carne de porc carne de vita cartofi cascaval ceapa cimbru ciuperci faina fasole verde foi de dafin lamaie lapte leustean maioneza marar morcovi mustar orez otet oua pastarnac patrunjel patrunjel (frunze) patrunjel (radacina) piper praz rosii sare slaninuta smantana suc de lamaie telina ulei unt untura usturoi vin zahar zahar pudra

Pagini

  • Acasa
  • Adauga retete
  • Blog
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”
  • Contact
  • Retete culinare
  • Termeni si conditii

Retete Recente

  • Muschi de vita cu sos verde
    Muschi de vita cu...
  • Au Vin Coq (Cocovan)
    Au Vin Coq (Cocovan)
  • Supă cremă de roșii și legume cu crutoane
    Supă cremă de roșii...

Retete Populare

  • Budinca de cartofi cu branza de vaci
    Budinca de cartofi cu...
  • Oua umplute
    Oua umplute
  • Supa de ceapa
    Supa de ceapa

Subscribe / Connect

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi actualizari.

© 2022 Bucatarie Traditionala Retete Culinare. Toate drepturile rezervate.


Designed by OC Synertek