• Acasa
  • Retete culinare
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
Bucatarie Traditionala Retete Culinare

Navigare

  • Acasa
  • Retete culinare
    • Bucatarii
      • Romaneasca
      • Italiana
      • Frantuzeasca
      • Englezeasca
      • Cehoslovaca
      • Greceasca
      • Chinezeasca
      • Japoneza
    • Tipuri De Retete
      • Gustari
      • Salate
      • Conserve
      • Ciorbe
      • Sosuri
      • Supe Crema
      • Preparate din carne
      • Preparate pe baza de legume
      • Preparate din peste
      • Preparate din oua
      • Fripturi
    • Feluri
      • Aperitive
      • Bauturi
      • Ciorbe, Supe si Borsuri
      • Deserturi
      • Feluri Principale
      • Garnituri
      • Mic Dejunuri
      • Salate
    • Dificultate
      • Avansat
      • Incepator
      • Mediu
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”

Englezeasca

  • Portii : 6

Vinete la cuptor

  • Portii : 6

Tocanita din carne de porc

  • Portii : 6

Chiftelute de vinete

  • Portii : 6

Biftec la gratar

  • Portii : 6

Praz cu carne

  • Randament : 6 portii
  • Portii : 6

Supa crema de fasole boabe

  • Randament : 6 portii
  • Portii : 6

Crochete de varza

  • Randament : 6 portii
  • Portii : 6

Supa crema de legume si zarzavat

  • Randament : 10 portii
  • Portii : 10

Oua cu rosii

  • Portii : 6

Sos vinegreta cu maioneza

  • Portii : 6

Sos vinegreta simplu

Supa crema de sparanghel

  • Portii : 6
  • Timp de gatit : 25 Min

Supa crema de mazare

  • Timp de gatit : 25 Min

Supa crema de orez

  • Portii : 6

Supa crema de praz

  • Portii : 6

Supa crema de praz cu cartofi

  • Portii : 6

Supa crema de sfecla rosie

  • Portii : 6

Supa crema de spanac

  • Portii : 6

Supa crema de telina

  • Portii : 6

Supa crema de varza de Bruxelles

← Anteriorul 1 2

Articole recente

  • Torturi si componente pentru torturi
  • Topirea slaninii
  • Sararea, saramurarea si afumarea suncilor
  • Afumatorie

Ingrediente

apa ardei gras boia de ardei bors branza de vaci bulion de rosii carne de porc carne de vita cartofi cascaval ceapa cimbru ciuperci faina fasole verde foi de dafin lamaie lapte leustean maioneza marar morcovi mustar orez otet oua pastarnac patrunjel patrunjel (frunze) patrunjel (radacina) piper praz rosii sare slaninuta smantana suc de lamaie telina ulei unt untura usturoi vin zahar zahar pudra

Pagini

  • Acasa
  • Adauga retete
  • Blog
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”
  • Contact
  • Retete culinare
  • Termeni si conditii

Retete Recente

  • Muschi de vita cu sos verde
    Muschi de vita cu...
  • Au Vin Coq (Cocovan)
    Au Vin Coq (Cocovan)
  • Supă cremă de roșii și legume cu crutoane
    Supă cremă de roșii...

Retete Populare

  • Budinca de cartofi cu branza de vaci
    Budinca de cartofi cu...
  • Oua umplute
    Oua umplute
  • Supa de ceapa
    Supa de ceapa

Subscribe / Connect

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi actualizari.

© 2022 Bucatarie Traditionala Retete Culinare. Toate drepturile rezervate.


Designed by OC Synertek