• Acasa
  • Retete culinare
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
Bucatarie Traditionala Retete Culinare

Navigare

  • Acasa
  • Retete culinare
    • Bucatarii
      • Romaneasca
      • Italiana
      • Frantuzeasca
      • Englezeasca
      • Cehoslovaca
      • Greceasca
      • Chinezeasca
      • Japoneza
    • Tipuri De Retete
      • Gustari
      • Salate
      • Conserve
      • Ciorbe
      • Sosuri
      • Supe Crema
      • Preparate din carne
      • Preparate pe baza de legume
      • Preparate din peste
      • Preparate din oua
      • Fripturi
    • Feluri
      • Aperitive
      • Bauturi
      • Ciorbe, Supe si Borsuri
      • Deserturi
      • Feluri Principale
      • Garnituri
      • Mic Dejunuri
      • Salate
    • Dificultate
      • Avansat
      • Incepator
      • Mediu
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”

rosii

  • Randament : 100%
  • Portii : 10

Gulaș

  • Randament : 4 prtii
  • Portii : 4

Linguine cu midii si creveti

Castraveciori si rosii marinate

Zacusca de ardei cu vinete

Ghiveci de legume proaspete, conservat

  • Portii : 6

Mancarica de ardei gras cu oua

  • Portii : 4

Vinete cu ciuperci

  • Portii : 6

Crap cu orez

  • Portii : 6

Bame grecesti

  • Portii : 6

Chiftelute de dovleci

  • Portii : 6
  • Timp de gatit : 120 Min

Sarmale de post cu varza

  • Portii : 6

Ciorba de potroace

  • Portii : 6

Pui taranesc cu rosii

  • Portii : 6

Friptura de vita cu sos de rosii

  • Portii : 6

Mancare de fructe de mare

  • Portii : 6

Supa de rosii cu orez si branza

  • Portii : 6

Icre de fasole

  • Randament : 10 portii
  • Portii : 10

Oua cu rosii

  • Randament : 10 portii

Rosii umplute cu vinete tocate

  • Randament : 10 portii

Rosii umplute cu salata de legume

  • Randament : 10 portii
  • Portii : 10

Ardei umpluti cu salata de vinete si rosii

  • Randament : 10 portii
  • Portii : 10

Icre din branza cu rosii

  • Randament : 10 portii
  • Portii : 10

Branza de vaci cu oua si ceapa

  • Timp de gatit : 75 Min

Ciorba de berbecut

1 2 Urmatorul →

Articole recente

  • Torturi si componente pentru torturi
  • Topirea slaninii
  • Sararea, saramurarea si afumarea suncilor
  • Afumatorie

Ingrediente

apa ardei gras boia de ardei bors branza de vaci bulion de rosii carne de porc carne de vita cartofi cascaval ceapa cimbru ciuperci faina fasole verde foi de dafin lamaie lapte leustean maioneza marar morcovi mustar orez otet oua pastarnac patrunjel patrunjel (frunze) patrunjel (radacina) piper praz rosii sare slaninuta smantana suc de lamaie telina ulei unt untura usturoi vin zahar zahar pudra

Pagini

  • Acasa
  • Adauga retete
  • Blog
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”
  • Contact
  • Retete culinare
  • Termeni si conditii

Retete Recente

  • Muschi de vita cu sos verde
    Muschi de vita cu...
  • Au Vin Coq (Cocovan)
    Au Vin Coq (Cocovan)
  • Supă cremă de roșii și legume cu crutoane
    Supă cremă de roșii...

Retete Populare

  • Budinca de cartofi cu branza de vaci
    Budinca de cartofi cu...
  • Supa de ceapa
    Supa de ceapa
  • Oua umplute
    Oua umplute

Subscribe / Connect

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi actualizari.

© 2021 Bucatarie Traditionala Retete Culinare. Toate drepturile rezervate.


Designed by OC Synertek