Ardei in suc de rosii
- Nivel de dificultate Mediu
Nota reteta
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingrediente
- ardei gras
- suc de rosii
Informatii nutritive
Instructiuni
- Se aleg ardei grasi de aceeasi marime.
- Se spala si se decupeaza cu varful unui cutit in jurul cotorului, care se scoate impreuna cu semintele; deschizatura trebuie sa fie dreapta.
- Dupa aceea, ardeii se oparesc timp de 2-4 min in apa clocotita cu putina sare, se trec prin apa rece si se lasa cu gura in jos sa se ascurga.
- Ardeii se asaza apoi in borcane, indesandu-se cu mana ca sa incapa cat mai multi si sa nu ramana spatii goale, iar deasupra se toarna suc de rosii fierbinte.
- Nivelul sucului trebuie sa fie cu 2 cm sub capac sau celofanul cu care se leaga gura borcanului.
- Borcanul se pune imediat la sterilizat pentru 60-80 min.
- Fel : Legume si zarzavaturi conservate
- Tip reteta : Conserve
- Ingrediente : ardei gras, suc de rosii
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Apreciaza aceasta reteta
0 Persoane au apreciat aceasta reteta
Apreciere medie
Nu exista comentarii inca.