Vinete la cuptor
Publicat la
iulie 20, 2014 | In Cehoslovaca, Englezeasca, Frantuzeasca, Italiana, Romaneasca | De
Ovidiu Constantin | 0 comentarii
- Nivel de dificultate Mediu
Nota reteta
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingrediente
- 800 g vinete (4 buc.)
- 150 ml ulei
- 1 ou
- 50 g paine
- 50 g ardei gras
- 25 g usturoi
- 20 g pesmet
- 15 g sare
- 2 g piper
Informatii nutritive
Instructiuni
- Vinetele se spala si se taie longitudinal in doua, se sareaza si se lasa sa se scurga.
- Se prajesc putin in ulei fierbinte si, dupa ce se scurg se scobesc cu o lingurita.
- Miezul vinetelor se amesteca impreuna cu oul fiert tare si dat prin razatoare, ceapa taiata solzisori si inabusita, miezul de paine inmuiat in apa (lapte), ardeii copti si taiati marunt, sarea, piperul si usturoiul pisat.
- Se umplu vinetele cu aceasta compozitie, se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, se presara peste ele pesmet si se tin la cuptor 10 minute.
- Se servesc calde sau reci.
- Pofta buna!
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Apreciaza aceasta reteta
0 Persoane au apreciat aceasta reteta
Apreciere medie
Nu exista comentarii inca.