Tort cu fructe
-
- Timp de preparare
- Minute
-
- Timp de gatit
- Minute
-
- Randament
- foarte bun
- Nivel de dificultate Incepator
Nota reteta
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingrediente
- 1 kg piscoturi
- 1 litru suc de fructe sau lapte
- 300 grame fructe congelat
- 1 crema de vanilie: 3 oua, 250 grame zahar, o esenta de vanilie, 60 grame faina, 500 ml lapte.
- 1 crema de ciocolata 400 grame cumparata
- 1 litru frisca hulala
Informatii nutritive
Instructiuni
- Se freaca zaharul cu cele 3 oua pana se omogenizeaza, se adauga si faina si esenta de vanilie, le omogenizam dupa care adaugam si laptele.
- Aceasta compozitie o lasam pe foc pana incepe sa fiarba, dand cu lingura in ea pentru a nu se lipi. Dupa ce incepe sa fiarba o lasam la racit si ne ocupam de tort.
- Punem primul strat de piscoturi inmuiate in suc sau lapte, dupa care adaugam crema de ciocolata, apoi al doilea strat de piscoturi inmuiate peste care adaugam crema de vanilie pe care in prealabil am adaugat si amestecat cu circa 100 grame frisca.
- Peste crema de vanilie adaugam fructele congelate, dupa care revenim cu un nou strat de piscoturi inmuiate. Imbracam tortul in frisca si il ornam cu fructe, il lasam la frigider peste noapte.
- Pofta buna!
- Portii : 12
- Gata in : 1 Minute
- Fel : Deserturi
- Tip reteta : Deserturi
- Ingrediente : crema de ciocolata, esenta de vanilie, faina, fructe congelat, lapte, oua, piscoturi, zahar
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Apreciaza aceasta reteta
0 Persoane au apreciat aceasta reteta
Apreciere medie
Nu exista comentarii inca.