Sarmale de post cu varza
-
- Timp de gatit
- Minute
- Nivel de dificultate Mediu
Nota reteta
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingrediente
- 1 kg varza acra
- 200 ml ulei
- 150 g ceapa
- 200 g orez
- 100 g bulion de rosii
- 500 g rosii
- 100 g stafide
- 10 g sare
- 2 g piper
Informatii nutritive
Instructiuni
- In uleiul bine incins se pune ceapa taiata pestisori, se inmoaie si se adauga orezul curatat si spalat.
- Dupa ce orezul s-a albit se presara sarea, piperul, stafidele sl se toarna bulionul de rosii (75 gr.)
- Foile de varza acra curatate de cotor si de nervurile mai groase, se umplu cu compozitia de mai sus.
- Se aseaza pe fundul cratitei o foaie de varza, dupa care un strat de varza tocata, unul de sarmale tepene, unul de rosii taiate rondele, iarasi varza, sarmale, rosii, adaugandu-se deasupra supa de zarzavat sau apa, uleiul fierbinte si restul de bulion.
- Se da la cuptor doua ore si se servesc reci.
- Pofta buna !
- Portii : 6
- Gata in : 160 Minute
- Fel : Feluri Principale
- Tip reteta : Preparate pe baza de legume
- Ingrediente : bulion de rosii, ceapa, orez, piper, rosii, sare, stafide, ulei, varza murata
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Apreciaza aceasta reteta
0 Persoane au apreciat aceasta reteta
Apreciere medie
Nu exista comentarii inca.