Pogaci cu jumari
- Nivel de dificultate Mediu
Nota reteta
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingrediente
- 500 g faina
- 300 g jumari
- 2 oua
- 30 g drojdie
- 150 ml lapte
- piper
- sare
Informatii nutritive
Instructiuni
- Se pune faina pe planseta, in mijloc se toarna laptele in care s-a inmuiat drojdia, se adauga ouale, piper, sare si jumarile de porc date prin masina de tocat.
- Se framanta totul bine si se lasa sa se odihneasca la caldura acoperindu-se cu un servet.
- Dupa ce coca a crescut, se intinde o foaie, se impatureste in patru si se lasa 10-15 min pe planseta sa se odihneasca.
- Aceasta operatie se repeta de 3 ori, dupa care se intinde o foaie de 1,5 cm grosime si cu ajutorul unui pahar se decupeaza rondele care se cresteaza deasupra cu un cutit.
- Acestea se asaza intr-o tava unsa care se lasa la cald si dupa ce pogacile au mai crescut se ung cu ou batut si se coc la foc potrivit.
- Pofta buna !
- Fel : Gustari
- Tip reteta : Preparate din carne
- Ingrediente : drojdie de bere, faina, jumari, lapte, oua, piper, sare
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Apreciaza aceasta reteta
0 Persoane au apreciat aceasta reteta
Apreciere medie
Nu exista comentarii inca.