Ciorba de berbecut
-
- Timp de preparare
- Minute
-
- Timp de gatit
- Minute
- Nivel de dificultate Mediu
Nota reteta
- (0 /5)
- 3 ratings
Ingrediente
- 600 g carne de berbecut
- 100 g morcovi
- 100 g patrunjel (radacina)
- 200 g rosii
- 500 ml zeama de varza sau bors
- 2 buc. oua
- 1 legatura marar
- 100 g ceapa
- 80 g pastarnac
- 150g cartofi
- piper
- 1 legatura patrunjel (frunze)
- 20 g sare
Informatii nutritive
Instructiuni
- Carnea de berbecut se curata de pielite , se spala , se opareste si se pune la fiert in 1,5 l apa rece cu sare , dupa ce a fost taiata in bucati potrivite .
- Cand s-a fiert pe jumatate ( avand grija sa o spumuim bine ), se adauga zarzavatul tocat fin (sau trecut prin razatoare ).
- Cand si acesta s-a inmuiat , se pun rosiile curatate de pielita si seminte taiate in patru , precum si zeama de varza (bors) fiarta si spumuita separat .
- La sfarsit se drege cu galbenusurile de oua batute . Se serveste cu verdeata tocata marunt deasupra.
- Pofta buna!
- Gata in : 90 Minute
- Fel : Ciorbe, Supe si Borsuri
- Tip reteta : Ciorbe
- Ingrediente : bors, carne de berbecut, cartofi, ceapa, marar, morcovi, oua, pastarnac, patrunjel (frunze), patrunjel (radacina), piper, rosii, sare
Apreciaza aceasta reteta
-
3 Persoane au apreciat aceasta reteta
-
Apreciere medie
-
- (0 / 5)
Un raspuns la Ciorba de berbecut
Lasă un răspuns Click pentru a anula raspunsul.
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Navigand pe internetul romanesc iata ca am aflat pe saitul dumeavoastra.
Nu ma pot abtine sa nu zic ca sunt placut surprins de calitatea informatiilor de pe aceasta pagina si va urez cat mai mult succes!