Chiftelute de vinete
Publicat la
iulie 15, 2014 | In Cehoslovaca, Englezeasca, Frantuzeasca, Italiana, Romaneasca | De
Ovidiu Constantin | 0 comentarii
- Nivel de dificultate Mediu
Nota reteta
- (5 /5)
- 2 ratings
Ingrediente
- 800 g vinete
- 100 g branza
- 50 g cascaval
- 2 oua
- 50 g faina
- 100 g ceapa
- 200 ml ulei
- 50 g salata verde
- 10 g sare
- 2 g piper
Informatii nutritive
Instructiuni
- Se coc vinetele si inca fierbinti se curata punandu-se apoi pe un blat de lemn inclinat sa se scurga.
- Se toaca (cu tocator de lemn) si se adauga ouale batute cu faina, branza, sarea, piperul si ceapa calita in prealabil.
- Se amesteca, omogenizandu-se bine si din pasta obtinuta se ia cu lingura si se prajesc in ulei incins la foc iute, pe ambele parti, chiftelutele.
- Se aseaza pe un platou, garnisindu-se cu foi de salata si cascaval ras deasupra. Se servesc fierbinti sau reci.
- Pofta buna !
- Portii : 6
- Gata in : 60 Minute
- Fel : Feluri Principale
- Tip reteta : Preparate pe baza de legume
- Ingrediente : branza, cascaval, ceapa, faina, oua, piper, salata verde, sare, ulei, vinete
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Apreciaza aceasta reteta
2 Persoane au apreciat aceasta reteta
Apreciere medie
Nu exista comentarii inca.