Cartofi umpluti cu branza
- Nivel de dificultate Mediu
Nota reteta
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingrediente
- 2 kg cartofi
- 250 g branza de vaci
- 100 g oua (2 buc.)
- 50 g paine
- 100 g smantana
- 50 g cascaval
- 50 g lapte
- 50 g branza de oi
- 50 g unt
- 20 g marar
- 10 g sare
- 5 g boia de ardei
Informatii nutritive
Instructiuni
- Cartofii intregi se spala si se fierb pe jumatate dupa care se scobesc la mijloc cu o lingurita sau cu varful unui cutit.
- Separat se prepara umplutura amestecandu-se bine : branza de vaci cu cea de oi, felia de paine inmuiata in lapte, un ou, mararul tocat fin, sarea, boiaua de ardei, miezul cartofilor si jumatate din cantitatea de smantana.
- Se umplu cartofii si se aseaza intr-o tava unsa cu unt.
- Cascavalul ras se amesteca bine cu oul batut si se toarna peste umplutura.
- Se tin in cuptorul incins 15 min. Se servesc calzi cu smantana deasupra.
- Pofta buna !
- Portii : 6
- Gata in : 50 Minute
- Fel : Gustari
- Tip reteta : Preparate pe baza de legume
- Ingrediente : boia de ardei, branza de oi, branza de vaci, cartofi, cascaval, lapte, marar, oua, paine, sare, smantana, unt
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Apreciaza aceasta reteta
0 Persoane au apreciat aceasta reteta
Apreciere medie
Nu exista comentarii inca.