Budinca de varza
-
- Randament
- 6 portii
- Nivel de dificultate Mediu
Nota reteta
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingrediente
- 1 kg varza alba
- 100 g unt
- 250 g oua (5 buc.)
- 50 g ciuperci
- 10 g sare
- 3 g piper
Informatii nutritive
Instructiuni
- Varza curatata de frunze de prisos si spalata, se fierbe in apa sarata.
- Dupa ce s-a racit, se stoarce si se taie fideluta. Se adauga galbenusurile de la doua oua, untul topit si la sfarsit albusurile batute spuma impreuna cu sarea si piperul cuvenit.
- Se pune într-un vas si se fierbe in bain-marie o ora.
- Se serveste decorata cu felii de oua rascoapte si ciuperci.
- Pofta buna !
- Portii : 6
- Gata in : 90 Minute
- Fel : Feluri Principale
- Tip reteta : Preparate pe baza de legume
- Ingrediente : ciuperci, oua, piper, sare, unt, varza
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Apreciaza aceasta reteta
0 Persoane au apreciat aceasta reteta
Apreciere medie
Nu exista comentarii inca.