Bors de dovlecei cu carne
-
- Timp de preparare
- Minute
-
- Randament
- 6 portii
- Nivel de dificultate Mediu
Nota reteta
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingrediente
- 750 g dovlecei
- 300 g carne de vita
- 100 g ceapa
- 200 g mazare
- 10 g orez
- 20 g paine
- 15 g marar
- 10 g leustean
- 50 g foi de ceapa verde
- 2 oua
- 10 g faina
- 50 ml zeama de morcovi
- 30 g pastarnac
- 30 g telina
- 30 g patrunjel
- 100 g smantana
- 10 g sare
- 500 ml bors
Informatii nutritive
Instructiuni
- Se spala si se curata dovleceii dupa care se taie in doua (transversal) si se scobesc cu ajutorul unei lingurite.
- Separat, se trec prin masina de tocat : carnea, ceapa, painea inmuiata in apa si miezul dovleceilor.
- Se adauga orezul fiert , un ou, sarea, piperul si faina .
- Cu aceasta compozitie se umple dovleceii.
- Zarzavatul (buchet) se fierbe intr-un litru de apa si cand s-a patruns se pun: dovleceii, borsul (fiert si spumuit ) si mazarea verde.
- Se lasa sa fiarba 30 de minute dupa care se scoate zarzavatul.
- Intr-un castron se amesteca mararul si leusteanul tocat fin, cu galbenusul si smantana plus foile de ceapa verde peste care se toarna borsul de dovlecei.
- Pofta buna !
- Portii : 6
- Gata in : 80 Minute
- Fel : Ciorbe, Supe si Borsuri
- Tip reteta : Ciorbe
- Ingrediente : bors, carne de vita, ceapa, ceapa verde, dovlecei, faina, leustean, marar, mazare boabe, orez, oua, paine, pastarnac, patrunjel, sare, smantana, telina, zeama de morcovi
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Apreciaza aceasta reteta
0 Persoane au apreciat aceasta reteta
Apreciere medie
Nu exista comentarii inca.