Ardei umpluti cu salata de vinete si rosii
-
- Randament
- 10 portii
- Nivel de dificultate Incepator
Nota reteta
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingrediente
- 1 kg ardei grasi
- 1,5 kg vinete
- 150 g ceapa
- 500 g rosii
- 150 ml ulei
- 30 g sare
Informatii nutritive
Instructiuni
- Ceapa se curata, se rade fin, se spala cu apa rece si se scurge . Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc si se taie marunt . Ardeii se spala si se curata.
- Vinetele se coc, se curata, se scurg de zeama si se toaca foarte fin cu satar de lemn. Se amesteca cu ulei, sare, ceapa si rosii. Ardeii se umplu cu salata obtinuta si se tin la frigider circa 30 minute. Se taie felii.
- Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste rece.
- Pofta buna !
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Apreciaza aceasta reteta
0 Persoane au apreciat aceasta reteta
Apreciere medie
Nu exista comentarii inca.