• Acasa
  • Retete culinare
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
Bucatarie Traditionala Retete Culinare

Navigare

  • Acasa
  • Retete culinare
    • Bucatarii
      • Romaneasca
      • Italiana
      • Frantuzeasca
      • Englezeasca
      • Cehoslovaca
      • Greceasca
      • Chinezeasca
      • Japoneza
    • Tipuri De Retete
      • Gustari
      • Salate
      • Conserve
      • Ciorbe
      • Sosuri
      • Supe Crema
      • Preparate din carne
      • Preparate pe baza de legume
      • Preparate din peste
      • Preparate din oua
      • Fripturi
    • Feluri
      • Aperitive
      • Bauturi
      • Ciorbe, Supe si Borsuri
      • Deserturi
      • Feluri Principale
      • Garnituri
      • Mic Dejunuri
      • Salate
    • Dificultate
      • Avansat
      • Incepator
      • Mediu
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”

Gustari

  • Randament : 10 portii
  • Portii : 10
castraveti umputi cu pasta de branza

Castraveti umpluti cu pasta de branza

  • Randament : 10 portii
  • Portii : 10
branza cu oua si ceapa

Branza de vaci cu oua si ceapa

  • Randament : 10 portii
  • Portii : 10
ardei gras umplut cu branza si masline

Ardei gras umplut cu pasta de branza si...

  • Portii : 6
crema de ficat de pasare

Crema de ficat de pasare

  • Portii : 6
oua umplute

Oua umplute

Pasata italiana

  • Portii : 6
pasta banateana de ficat

Pasta banateana de ficat

Pasta picanta

Pasta de sunca banateana

  • Portii : 6
pateu ardelenesc de ficat

Pateu ardelenesc de ficat

  • Timp de gatit : 120 Min
pateu de iepure

Pateu de iepure

  • Portii : 6
unt cu hrean

Unt cu hrean

  • Portii : 6
unt cu icre

Unt cu icre

Unt cu mustar

Unt cu raci

  • Portii : 6
unt rosu

Unt rosu

Unt cu tomate

  • Portii : 6
unt cu usturoi

Unt cu usturoi

  • Portii : 6
unt verde

Unt verde

← Anteriorul 1 2

Articole recente

  • Torturi si componente pentru torturi
  • Topirea slaninii
  • Sararea, saramurarea si afumarea suncilor
  • Afumatorie

Ingrediente

apa ardei gras boia de ardei bors branza de vaci bulion de rosii carne de porc carne de vita cartofi ceapa cimbru ciuperci faina fasole verde foi de dafin lamaie lapte leustean maioneza marar morcovi mustar orez otet oua pastarnac patrunjel patrunjel (frunze) patrunjel (radacina) piper praz rosii sare slaninuta smantana suc de lamaie telina ulei unt untura usturoi varza vin zahar zahar pudra

Pagini

  • Acasa
  • Adauga retete
  • Blog
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”
  • Contact
  • Retete culinare
  • Termeni si conditii

Retete Recente

  • Muschi de vita cu sos verde
    Muschi de vita cu...
  • Au Vin Coq (Cocovan)
    Au Vin Coq (Cocovan)
  • Supă cremă de roșii și legume cu crutoane
    Supă cremă de roșii...

Retete Populare

  • Caltabosi calzi in zeama lor
    Caltabosi calzi in zeama...
  • Ciorba de burta ca la Babadag
    Ciorba de burta ca...
  • Budinca de cartofi cu branza de vaci
    Budinca de cartofi cu...

Subscribe / Connect

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi actualizari.

© 2023 Bucatarie Traditionala Retete Culinare. Toate drepturile rezervate.


Designed by OC Synertek