Pulpa de vitel cu sos de smantana
- Nivel de dificultate Incepator
Nota reteta
- (3 /5)
- 1 rating
Ingrediente
- 1kg pulpa de vitel
- 200g smantana
- 100ml vin
- 1lingurita de faina
- 1/2 lamaie
- 100g untura
- sare
Informatii nutritive
Instructiuni
- Carnea de vitel se taie in felii egale, se bate, se sareaza, se trece prin faina si se prajeste in untura infierbantata.
- Dupa ce fileurile s-au prajit pe ambele parti, se sting cu putina apa si se inabusa pana sunt aproape gata.
- Se adauga vinul, smantana, zeama de la lamaie, piperul si sarea si se mai lasa sa se dea in cateva clocote.
- Se serveste cu garnitura de orez, sparanghel sote sau cu cartofi fierti natur.
- Pofta buna!
- Portii : 6 portii
- Fel : Feluri Principale
- Tip reteta : Preparate din carne
- Ingrediente : carne de vitel, faina, laime, sare, smantana, untura, vin
Apreciaza aceasta reteta
-
1 Persoane au apreciat aceasta reteta
-
Apreciere medie
-
- (3 / 5)
Un raspuns la Pulpa de vitel cu sos de smantana
Lasă un răspuns Click pentru a anula raspunsul.
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Iti multumim Alexandra ca ne impartasesti secretele tale si esti alaturi de noi!