• Acasa
  • Retete culinare
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
Bucatarie Traditionala Retete Culinare

Navigare

  • Acasa
  • Retete culinare
    • Bucatarii
      • Romaneasca
      • Italiana
      • Frantuzeasca
      • Englezeasca
      • Cehoslovaca
      • Greceasca
      • Chinezeasca
      • Japoneza
    • Tipuri De Retete
      • Gustari
      • Salate
      • Conserve
      • Ciorbe
      • Sosuri
      • Supe Crema
      • Preparate din carne
      • Preparate pe baza de legume
      • Preparate din peste
      • Preparate din oua
      • Fripturi
    • Feluri
      • Aperitive
      • Bauturi
      • Ciorbe, Supe si Borsuri
      • Deserturi
      • Feluri Principale
      • Garnituri
      • Mic Dejunuri
      • Salate
    • Dificultate
      • Avansat
      • Incepator
      • Mediu
  • Adauga retete
  • Blog
  • Contact
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”

otet

  • Portii : 4

Fripturi de porc cu sos unguresc de ardei...

Rulouri cu frisca

Sunca fiarta

Ardei grasi copti, in otet

Castraveti in otet

Conopida marinata

Ciuperci marinate in otet

Gogosari taiati in otet

  • Randament : borcan 10 l

Gogosari in otet

  • Portii : 6

Bame grecesti

  • Portii : 6
  • Timp de gatit : 40 Min

Ciorba taraneasca de linte

  • Portii : 6

Ciorba moldoveneasca de burta

  • Portii : 6

Ciorba de iepure

  • Randament : 3 kg

Bait

  • Portii : 6
  • Timp de gatit : 30 Min

Salata de ardei copti

  • Portii : 6

Salata cu branza si peste

  • Portii : 6

Salata cehoslovaca de carne

  • Portii : 6

Salata de conopida

  • Portii : 6

Salata de dovlecei

  • Portii : 6

Salata de fasole boabe

  • Portii : 6
  • Timp de gatit : 15 Min

Salata de fasole verde

Salata de heringi cu ceapa

  • Randament : 6 portii
  • Portii : 6

Ciorba cu carnati afumati

  • Randament : 6 portii
  • Portii : 6

Ciorba de burta ca la Babadag

1 2 Urmatorul →

Articole recente

  • Torturi si componente pentru torturi
  • Topirea slaninii
  • Sararea, saramurarea si afumarea suncilor
  • Afumatorie

Ingrediente

apa ardei gras boia de ardei bors branza de vaci bulion de rosii carne de porc carne de vita cartofi cascaval ceapa cimbru ciuperci faina fasole verde foi de dafin lamaie lapte leustean maioneza marar morcovi mustar orez otet oua pastarnac patrunjel patrunjel (frunze) patrunjel (radacina) piper praz rosii sare slaninuta smantana suc de lamaie telina ulei unt untura usturoi vin zahar zahar pudra

Pagini

  • Acasa
  • Adauga retete
  • Blog
  • Concurs
    • Regulament concurs „Reteta lunii”
  • Contact
  • Retete culinare
  • Termeni si conditii

Retete Recente

  • Muschi de vita cu sos verde
    Muschi de vita cu...
  • Au Vin Coq (Cocovan)
    Au Vin Coq (Cocovan)
  • Supă cremă de roșii și legume cu crutoane
    Supă cremă de roșii...

Retete Populare

  • Budinca de cartofi cu branza de vaci
    Budinca de cartofi cu...
  • Supa de ceapa
    Supa de ceapa
  • Oua umplute
    Oua umplute

Subscribe / Connect

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi actualizari.

© 2021 Bucatarie Traditionala Retete Culinare. Toate drepturile rezervate.


Designed by OC Synertek