Trandafiri moldovenesti
- Nivel de dificultate Mediu
Nota reteta
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingrediente
- 7 kg came de porc macra
- 250 g slanina frageda
- 1 capatana de usturoi
- coriandru
- cimbru sau maghiran
- sare
- piper
- mate subtiri
Informatii nutritive
Instructiuni
- Se da carnea prin masina de tocat. Se taie slanina cubulete foarte mici, se amesteca cu carnea tocata, adaugandu-se putina apa cu zeama de usturoi, sare si piper si cu aceasta compozitie se umplu matele. Pentru aceasta in locul sitei si al cutitului, la masina de tocat se aplica palnia de umplut carnati.
- Carnatii se prajesc intr-o tigaie cu untura pe plita, la aragaz sau la cuptor, la foc potrivit, sau se frig la gratar.
- Se servesc cu garnitura de iahnie de fasole sau fasole batuta si cu muraturi.
- Pofta buna !
- Fel : Gustari
- Tip reteta : Preparate din carne
- Ingrediente : cap de porc, cimbru, coriandru, mate subtiri, piper, sare, slaninuta
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Apreciaza aceasta reteta
0 Persoane au apreciat aceasta reteta
Apreciere medie
Nu exista comentarii inca.