Supa rece de carne cu castraveti cruzi
- Nivel de dificultate Mediu
Nota reteta
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingrediente
- 500 g carne de vita
- 500 g oase de vita
- 300 g castraveti verzi
- 100 g ceapa
- 500 ml lapte batut
- 200 g smantana
- 80 g morcovi
- 80 g telina
- 10 g patrunjel
- 2 g piper
- 10 g sare
Informatii nutritive
Instructiuni
- Carnea curatata, spalata si taiata cubulete, se pune la fiert intr-un litru de apa impreuna cu oasele.
- Dupa ce s-a spumuit se introduc morcovii, cepele, telina (intregi) piperul si sarea.
- Supa racita se strecoara si se pune in frigider doua ore, dupa care se degreseaza si se rastoarna in alt vas cu atentie, insa fara a tulbura depunerile din fundul oalei.
- Se bate smantana cu laptele batut si supa. Se adauga carnea fiarta si castravetii cruzi, curatati de coaja si taiati felii.
- Se pune la rece si se serveste cu patrunjel tocat fin deasupra.
- Pofta buna !
- Portii : 6
- Gata in : 120 Minute
- Fel : Ciorbe, Supe si Borsuri
- Tip reteta : Supe
- Ingrediente : carne de vitel, castraveti verzi, ceapa, lapte batut, morcovi, oase de vita, patrunjel (frunze), piper, sare, smantana, telina
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Apreciaza aceasta reteta
0 Persoane au apreciat aceasta reteta
Apreciere medie
Nu exista comentarii inca.