Supa de rosii cu orez si branza
Publicat la
iulie 24, 2014 | In Cehoslovaca, Englezeasca, Frantuzeasca, Italiana, Romaneasca | De
Ovidiu Constantin | 0 comentarii
- Nivel de dificultate Mediu
Nota reteta
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingrediente
- 1,5 kg rosii
- 125 g morcovi
- 75 g telina
- 125 g ceapa
- 100 g orez
- 50 g faina
- 100 g ulei
- 10 g zahar
- 25 g patrunjel
- 25 g marar
- 50 g ardei grasi
- 10 g sare
- 250 g branza
Informatii nutritive
Instructiuni
- Morcovii, telina, ceapa se curata, se spala si se taie felii.
- Separat intr-o cratita se caleste faina in uleiul fierbinte caruia i se adauga zarzavatul stingandu-se cu un litru de apa.
- Se introduc rosiile spalate si taiate felii precum si ardeii grasi spalati si taiati fideluta.
- Dupa o ora de fiert se trece totul prin sita adaugandu-se orezul fiert separat.
- Se mai da in cateva clocote potrivindu-se din sare.
- Supa se serveste rece cu cuburi de branza telemea si verdeata tocata marunt pe deasupra.
- Pofta buna !
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Apreciaza aceasta reteta
0 Persoane au apreciat aceasta reteta
Apreciere medie
Nu exista comentarii inca.