Supa de ceapa
- Nivel de dificultate Mediu
Nota reteta
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingrediente
- 500 g ceapa
- 150 g unt
- 25 g faina
- 250 ml lapte
- 60 g gris
- 100 g oua (2 buc.)
- 100 g cascaval
- 10 g sare
Informatii nutritive
Instructiuni
- Se taie ceapa fideluta, se topeste in unt dupa care se rumeneste usor faina care se adauga compozitiei.
- Se amesteca putin cate putin cu un litru de apa fierbinte pentru a nu se face cocoloase.
- Cand incepe sa fierba se introduce grisul, laptele si sarea, lasandu-se sa clocoteasca incet 20 de minute.
- Se drege cu galbenusurile batute si se serveste cu cascaval (parmezan) ras pe deasupra.
- Pofta buna !
Apreciaza aceasta reteta
-
0 Persoane au apreciat aceasta reteta
-
Apreciere medie
-
- (0 / 5)
Un raspuns la Supa de ceapa
Lasă un răspuns Click pentru a anula raspunsul.
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Offf,vad ca avem gusturi comune,tu ai corcodus galben ,eu am corcodus rosu,sunt fan corcoduse,de la acritura ,la nectar,la gem,la compot,la tuica,o grozavie mai ales ca sunt gratis peste tot,trebuie doar culese.Anul asta nu am mai facut gem ,mai aveam destul de anul trecut,dar am facut nectar cu menta,stii cum esce.demential,Suctes in tot ceea ce faci!