Supa crema de telina
Publicat la
iulie 3, 2014 | In Cehoslovaca, Englezeasca, Frantuzeasca, Italiana, Romaneasca | De
Ovidiu Constantin | 0 comentarii
- Nivel de dificultate Mediu
Nota reteta
- (3 /5)
- 1 rating
Ingrediente
- 500 g telina
- 50 g unt
- 100 g cascaval
- 100 g ceapa
- 100 g praz
- 150 g cartofi
- 20 g faina
- 200 ml lapte
- 15 g sare
Informatii nutritive
Instructiuni
- Se curata telina, ceapa si prazul, se spala, se taie in bucati potrivite si se pun la fiert in 2 litri de apa rece.
- Cand s-au inmuiat pe jumatate se adauga cartofii curatati, spalati si taiati in patru .
- Cand legumele sunt fierte se dau prin sita (blendar), se adauga zeama impreuna cu faina desfacuta in lapte si sarea (dupa gust).
- Dupa 5 minute de fiert la foc mic se pune untul si cascavalul ras .
- Se serveste cu crutoane de paine prajita, crochete de cartofi, saleuri .
- Pofta buna !
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Apreciaza aceasta reteta
1 Persoane au apreciat aceasta reteta
Apreciere medie
Nu exista comentarii inca.