Supa crema de spanac
Publicat la
iulie 3, 2014 | In Cehoslovaca, Englezeasca, Frantuzeasca, Italiana, Romaneasca | De
Ovidiu Constantin | 0 comentarii
- Nivel de dificultate Incepator
Nota reteta
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingrediente
- 1 kg spanac
- 500 g oase de vita
- 100 g ceapa
- 100 g praz
- 20 g marar
- 200 ml lapte
- 20 g faina
- 10 g sare
- 80 g unt
- 20 g patrunjel
- 1 ou
Informatii nutritive
Instructiuni
- Oasele spalate si sparte in lungime , se pun impreuna cu ceapa si prazul taiat rondele in 2 litri de apa la fiert timp de 2 ore dupa care se strecoara .
- Se pune oala cu zeama pe foc si cand aceasta incepe sa fiarba se adauga spanacul curatat, spalat si oparit si faina desfacuta in lapte .
- Cand spanacul este fiert se strecoara si se trece prin sita (blender).
- Se toarna piureul de spanac inapoi in oala , se pune sarea (dupa gust), untul si se mai lasa la fiert pentru inca 2-3 minute .
- La sfarsit se drege cu galbenusul de ou si se orneaza cu verdeata tocata fin .
- Pofta buna !
- Portii : 6
- Gata in : 120 Minute
- Fel : Ciorbe, Supe si Borsuri
- Tip reteta : Supe Crema
- Ingrediente : ceapa, faina, lapte, marar, oase de vita, oua, patrunjel, praz, sare, spanac, unt
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Apreciaza aceasta reteta
0 Persoane au apreciat aceasta reteta
Apreciere medie
Nu exista comentarii inca.