Supa crema de orez
Publicat la
iulie 3, 2014 | In Cehoslovaca, Chinezeasca, Englezeasca, Frantuzeasca, Italiana, Japoneza, Romaneasca | De
Ovidiu Constantin | 0 comentarii
-
- Timp de gatit
- Minute
- Nivel de dificultate Incepator
Nota reteta
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingrediente
- 1.5 l zeama de carne
- 200 g orez
- 2 oua
- 60 g smantana
- 80 g unt
- 20 g faina
- 30 ml suc de lamaie
- 15 g sare
- 20 g marar
- 20 g patrunjel (frunze)
Informatii nutritive
Instructiuni
- Se spala si se pune orezul cu zeama de carne (sau legume) la fiert .
- Cand urezul este bine fiert se trece prin sita .
- Intr-o alta oala se topeste 60 g unt si se amesteca cu faina care se stinge cu o ceasca d zeama de carne (legume) , dupa care se adauga piureul de orez putin cate putin .
- Se toarna restul de zeama si se lasa la fiert 15 minute , potrivindu-se de sare .
- La sfarsit, se drege cu galbenusurile batute cu smantana , se adauga sucul de lamaie si restul de unt .
- Se serveste cu verdeata tocata fin , avand drept garnitura : saleuri de cascaval sau chimen.
- Pofta buna !
- Gata in : 45 Minute
- Fel : Ciorbe, Supe si Borsuri
- Tip reteta : Supe Crema
- Ingrediente : faina, marar, orez, oua, patrunjel (frunze), sare, smantana, suc de lamaie, unt, zeama de carne
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Apreciaza aceasta reteta
0 Persoane au apreciat aceasta reteta
Apreciere medie
Nu exista comentarii inca.