Supa crema de legume si zarzavat
Publicat la
iulie 12, 2014 | In Cehoslovaca, Englezeasca, Frantuzeasca, Italiana, Romaneasca | De
Ovidiu Constantin | 0 comentarii
-
- Randament
- 6 portii
- Nivel de dificultate Mediu
Nota reteta
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingrediente
- 100 g ceapa
- 100 g cartofi
- 100 g morcovi
- 60 g pastarnac
- 60 g patrunjel radacina
- 100 g fasole verde
- 60 g telina
- 20 g patrunjel frunze
- 100 g mazare
- 100 g varza alba
- 60 g ardei gras
- 100 g dovlecei
- 100 g conopida
- 20 g faina
- 100 g unt
- 15 g sare
- 100 g branza
Informatii nutritive
Instructiuni
- Se curata si se spala zarzavatul si legumele. Se pun la foc în doi litri de apa rece. Dupa ce zarzavatul e bine fiert se da totul prin sita.
- In alt vas se topeste 75 grame de unt, se presara faina care dupa ce devine galbena ca paiul de grau, se stinge cu piureuI de zarzavat si putina zeama.
- Se lasa sa dea în cateva clocote, si se adauga restul de zeama, lasand-o la foc mic 10 minute.
- La sfarsit se adauga restul de unt, verdeata tocata marunt, branza rasa si drept garnitura : crochete de cartofi, crutoane de paine prajita sau saleuri.
- Pofta buna !
- Portii : 6
- Gata in : 45 Minute
- Fel : Ciorbe, Supe si Borsuri
- Tip reteta : Supe Crema
- Ingrediente : branza, cartofi, ceapa, conopida, dovlecei, faina, fasole verde, mazare verde, morcovi, pastarnac, patrunjel (frunze), patrunjel (radacina), sare, telina, unt, varza
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Apreciaza aceasta reteta
0 Persoane au apreciat aceasta reteta
Apreciere medie
Nu exista comentarii inca.