Struguri uscati
- Nivel de dificultate Incepator
Nota reteta
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingrediente
- struguri
Informatii nutritive
Instructiuni
- Sunt de preferat soiurile albe, cu struguri bine copti si cu bobul intreg, de culoarea chihlimbarului si cei fara samburi, culesi dupa ce s-au stafidit.
- Se taie ciorchini cu cozi cat mai lungi, se controleaza sa nu raman boabe stricate sau crapate, dupa care se agata sub streasina, in balcon sau in orice incapere uscata, umbroasa si bine aerisita.
- Ingrediente : struguri
Despre Chef
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Apreciaza aceasta reteta
0 Persoane au apreciat aceasta reteta
Apreciere medie
Nu exista comentarii inca.