Salata de legume Anisoara
-
- Timp de preparare
- Minute
- Nivel de dificultate Incepator
Nota reteta
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingrediente
- 800 g sparanghel
- 300 g fasole verde
- 250 g sos vinegreta
- 300 g mazare verde
- 400 g morcovi
- 20 g sare
Informatii nutritive
Instructiuni
- Se curata si se fierbe in apa cu sare sparanghelul intreg, dupa care se aseaza (snop) in centrul unui platou, cu varfurile in sus .
- In jurul sau se pun in cercuri urmatorele: un rand de fasole fiarta , unul de morcovi fierti si taiati rondele si altul de mazare fiarta .
- Se stropeste totul cu sos vinegreta.
- Pentru sosul vinegreta vezi sectiunea " sosuri".
- Pofta buna !
- Portii : 6
- Gata in : 15 Minute
- Fel : Salate
- Tip reteta : Salate
- Ingrediente : fasole verde, mazare verde, morcovi, sare, sos vinegreta, sparanghel
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Apreciaza aceasta reteta
0 Persoane au apreciat aceasta reteta
Apreciere medie
Nu exista comentarii inca.