Rulada de sunca
- Nivel de dificultate Mediu
Nota reteta
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingrediente
- slanina
- sare
- piper
- untura
Informatii nutritive
Instructiuni
- Rulada de sunca se prepara din porc tanar. Din spata din fata se indeparteaza slanina, se scot toate oasele, iar spata se despica in asa fel ca sa fie cat mai mult deschisa si se bate cu batatorul cat mai mult posibil, avand grija ca sa nu se rupa carnea.
- Se sareaza si se pipereaza dupa gust, se ruleaza cat mai strans si se leaga cu o sfoara.
- Se pune la fript in cuptor, dupa ce in prealabil a fost rumenita intr-o tava cu putina untura pe plita pe toate partile. In timpul frigerii se adauga cate putina apa ca sa nu se arda friptura si untura de sub friptura, iar friptura se intoarce pana va fi gata.
- Dupa ce se raceste putin, sfoara se inlatura. Se serveste la masa, taiata subtire, cu diferite garnituri: salata de cartofi, piure de cartofi, varza calita sau murata preparata cu ulei.
- Pofta buna !
- Fel : Aperitive, Feluri Principale
- Tip reteta : Preparate din carne
- Ingrediente : piper, sare, slaninuta, untura
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Apreciaza aceasta reteta
0 Persoane au apreciat aceasta reteta
Apreciere medie
Nu exista comentarii inca.