Rosii umplute cu vinete tocate
-
- Randament
- 10 portii
- Nivel de dificultate Mediu
Nota reteta
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingrediente
- 1 kg rosii
- 1 kg vinete
- 100 ml ulei
- 100 g ceapa
- 1 ou
- 1 g piper
- 20 g sare
Informatii nutritive
Instructiuni
- Vinetele se coc, se curata de coaja, se scurg de lichid, se toaca cu un satar din lemn. Rosiile se spala, se taie capacul, se scoate miezul, se aseaza pe un platou cu partea taiata in jos pentru a se scurge de suc.
- Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece si se fierb pana ajung de consistenta tare, se curata de coaja si se taie felii.
- Vinetele tocate se amesteca cu sare. ulei, ceapa si piper. Cu aceasta compozitie, se umplu rosiile.
- Preparatul se prezinta pe platou. Se serveste rece, cu decor de felii din oua fierte.
- Pofta buna !
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Apreciaza aceasta reteta
0 Persoane au apreciat aceasta reteta
Apreciere medie
Nu exista comentarii inca.