Rosii umplute cu salata de legume
-
- Randament
- 10 portii
- Nivel de dificultate Mediu
Nota reteta
- (3 /5)
- 1 rating
Ingrediente
- 800 g rosii
- 100 g fasole verde
- 150 g morcovi
- 250 g cartofi
- 100 g castaraveti murati
- 50 g marar
- 100 ml ulei
- 50 g mustar
- 2 g piper
- 20 g sare
Informatii nutritive
Instructiuni
- Rosiile se spala, se taie capacul si se scoate miezul. Cartofii si morcovii se curata, se spala, se fierb in apa cu sare, se racesc si se taie fasii.
- Fasolea verde conserva se scurge de lichid, se trece prin jet de apa rece si se taie bucati mici.
- Castravetii murati se spala si se tale marunt. Mararul se curata, se spala si sie taie marunt.
- Legumele se amesteca cu mustar, marar, ulei, piper si sare. Rosiile se umplu cu salata obtinuta. Se pastreaza la frigider.
- Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste rece.
- Pofta buna !
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Apreciaza aceasta reteta
1 Persoane au apreciat aceasta reteta
Apreciere medie
Nu exista comentarii inca.