Praz cu carne
Publicat la
iulie 14, 2014 | In Cehoslovaca, Englezeasca, Italiana, Romaneasca | De
Ovidiu Constantin | 0 comentarii
- Nivel de dificultate Mediu
Nota reteta
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingrediente
- 600 g carne de vita
- 150 ml ulei
- 500 g praz
- 15 g sare
- 3 g piper
- 20 g faina
- 15 g bulion de rosii
- 200 ml zeama de carne
- 15 g zahar
- 20 g patrunjel frunze
Informatii nutritive
Instructiuni
- Se curata carnea de pielite si vine, se spala si se taie in bucati potrivite, prajindu-se intr-o cratita in ulei incins.
- Dupa ce s-a rumenit se scoate si in aceeasi cratita se prajeste prazul oparit dinainte.
- Se aseaza frumos prazul si carnea pe un platou peste care se toarna sosul facut din : faina rumenita in grasime care se stinge cu bulionul de rosii si zeama de carne adaugandu-se sarea, piperul si zaharul.
- Se serveste cu patrunjel tocat fin deasupra.
- Pofta buna !
- Portii : 6
- Fel : Feluri Principale
- Tip reteta : Preparate din carne
- Ingrediente : bulion de rosii, carne de vita, faina, patrunjel (frunze), piper, praz, sare, ulei, zahar, zeama de carne
Despre Chef
Retete asociate
Articole recente
Ingrediente
apa
ardei gras
boia de ardei
bors
branza de vaci
bulion de rosii
carne de porc
carne de vita
cartofi
ceapa
cimbru
ciuperci
faina
fasole verde
foi de dafin
lamaie
lapte
leustean
maioneza
marar
morcovi
mustar
orez
otet
oua
pastarnac
patrunjel
patrunjel (frunze)
patrunjel (radacina)
piper
praz
rosii
sare
slaninuta
smantana
suc de lamaie
telina
ulei
unt
untura
usturoi
varza
vin
zahar
zahar pudra
Apreciaza aceasta reteta
0 Persoane au apreciat aceasta reteta
Apreciere medie
Nu exista comentarii inca.